Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nová sezóna F1 je konečne tu: Športový sviatok však prekrýva nechutná kauza Christiana Hornera!

Christian Horner Zobraziť galériu (2)
Christian Horner (Zdroj: SITA)

SACHIR - Fanúšikovia sa po mesiacoch čakania konečne dočkali. Už zajtra sa v Bahrajne začína nová sezóna F1, ktorá sľubuje strhujúcu šou. Úvod tohto ročníka však stále prekrýva kauza Christiana Hornera (50), ktorá sa počas včerajšieho dňa dočkala ďalšej kapitoly.

Počas včerajšieho dňa odštartoval program prvých pretekov tejto sezóny dvoma tréningmi. Víťazstvá Daniela Ricciarda a Lewisa Hamiltona však prekryli nové informácie v prípade škandálu šéfa Red Bullu Christiana Hornera. Ten už niekoľko týždňov rieši obvinenia, podľa ktorých mal bývalej kolegyni posielať nemiestne správy a podľa niektorých informácií aj intímne fotky. 

Len v stredu sa oficiálne skončilo interné vyšetrovanie najlepšieho tímu minulej sezóny, ktoré malo Hornera očistiť. Približne 24 hodín od tejto informácie však anonym rozposlal čelným predstaviteľom F1 a množstvu novinárov e-mail, v ktorom boli screenshoty komunikácie, ktorá mala často sexuálny podtón.

Budúcnosť Hornera je tak aj naďalej otázna a celá kauzu dostala vďaka včerajším udalostiam ďalšie pokračovanie. Fanúšikom tak už zostáva len veriť, že sobotné preteky prinesú dostatok zaujímavých okamihov, ktoré dajú na čiernu škvrnu začiatku sezóny zabudnúť. 

Christian Horner
Zobraziť galériu (2)
Christian Horner  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Christian Horner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu