Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zažil nepríjemné prekvapenie: Hviezda Premier League ďalšou obeťou zlodejov!

Alexander Isak Zobraziť galériu (2)
Alexander Isak (Zdroj: SITA)

NEWCASTLE – V poslednom období sa svetoznámi futbalisti stávajú pravidelne obeťou zlodejov. Najnovším hráčom, ktorého čakalo po príchode domov nepríjemné prekvapenie, je útočník Newcastu Alexander Isak (24).

Newcastle prežíva menej úspešnú sezónu, než bola tá minulá, čo je zapríčinené aj veľkým množstvom zranení. Tie sa nevyhli ani Alexandrovi Isakovi, avšak aj napriek tomu prežíva strelecky najlepšiu sezónu na ostrovoch a sieť súperov rozvlnil v lige už 15-krát.

Počas minulého týždňa však prežil poriadny šok. Do jeho domu sa totiž vlámali zlodeji, ktorí si ho vybrali zrejme zámerne. Detaily lúpeže a ani to, čo konkrétne ukradli, zatiaľ nie je známe, ale podľa informácii The Sun páchatelia zobrali jeho auto, ktoré sa našlo pár kilometrov od jeho domu.

Švédsky útočník sa tak stal ďalšou obeťou z radov futbalistov, ktorých domy sa stávajú terčom zlodejov. Pred troma mesiacmi postihol rovnaký osud aj jeho spoluhráča Joelintona a rovnakým problémom čelili aj Jack Grealish, Raheem Sterling či Alex Oxlade-Chamberlain.

Alexander Isak
Zobraziť galériu (2)
Alexander Isak  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Alexander Isak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu