Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Fanúšikovia Joseho Mourinha sa radujú: Legendárny tréner si pre nich pripravil obrovské prekvapenie!

Jose Mourinho Zobraziť galériu (2)
Jose Mourinho (Zdroj: SITA)

LISABON - Fanúšikovia legendárneho trénera Joseho Mourinha (61) sa majú na čo tešiť. Streamovacia platforma Netflix totiž oznámila, že budúci rok bude mať premiéru dokument, ktorý bude mapovať život a kariéru jedinečného Portugalčana.

Tento rok sa pre jedného z najznámejších trénerov na svete nezačal vôbec dobre. Jeho tretia sezóna na lavičke AS Rím nebola príliš vydarená a v januári došla vedeniu klubu trpezlivosť a Mourinho v hlavnom meste Talianska skončil.

Jeho fanúšikovia však majú aspoň malý dôvod na radosť. Streamovacia služba Netflix totiž potvrdila, že budúci rok uzrie svetlo sveta dokument, ktorý bude mapovať život a trénerskú kariéru charizmatického Mourinha.

V pripravovanom diele porozpráva o svojich vzostupoch a pádoch a rovnako sa v ňom objavia aj najväčšie mená, ktoré počas svojej kariéry viedol. Produkcie sa zhostí britský filmový producent John Battsek, ktorý sa podieľal na minuloročnom úspešnom dokumente o Davidovi Beckhamovi. Prvé ohlasy na túto novinku boli veľmi pozitívne, avšak premiéra je naplánovaná až na budúci rok. 

Jose Mourinho
Zobraziť galériu (2)
Jose Mourinho  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jose Mourinho
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu