Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Hrdinský čin legendy UFC: Svojich rodičov zachránil z horiaceho domu… Teraz bojuje o život!

Mark Coleman Zobraziť galériu (2)
Mark Coleman (Zdroj: Profimedia)

TOLEDO- Jeho hrdinský čin ho takmer stál život. Bývalý profesionálny zápasník a legenda UFC Mark Coleman (59) bojuje o život po tom, ako zachraňoval svojich rodičov z horiaceho domu. Následne však odpadol a momentálne leží v umelom spánku.

Coleman patrí medzi najväčšie legendy MMA. Ako vôbec prvý zápasník sa stal šampiónom ťažkej váhy UFC a v roku 2008 ho táto organizácie uviedla do siene slávy. Momentálne však legendárny zápasník bojuje o život.

Počas tohto týždňa totiž musel zachraňovať svojich rodičov z horiaceho domu v meste Toledo. Po tom, ako do neho niekoľkokrát vbehol a snažil sa zachrániť aj ich psa Hammera, však odpadol a letecky ho museli transportovať do nemocnice. 

Na sociálnej sieti Instagram túto nešťastnú udalosť potvridla aj jeho dcéra. Jeho manažér Michael DiSabato pre NBC News uviedol, že aj napriek jeho vážnemu stavu všetci veria, že sa z toho dokáže dostať.

Autor Jonathan Snowden, ktorý o ňom v tomto období píše knihu, zverejnil jeho fotografiu z nemocničného lôžka, ku ktorej napísal, že ak je niekto schopný poraziť smrť, tak je to práve Coleman. Fanúšikom a jeho najbližším zostáva v týchto chvíľach veriť, že mal pravdu a jeho stav sa čoskoro zlepší.

Viac o téme: Mark Coleman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu