Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kuriózny moment z Moto3: Chyba mladého jazdca baví fanúšikov!

(Zdroj: SITA)

AUSTIN - Fanúšikovia neverili vlastným očiam. Počas víkendových pretekov Moto3 v americkom Austine skončili po vzájomnej kolízii na zemi Ivan Ortola (19) a Stefano Nepa (22). Druhý menovaný však zostal v poriadnom šoku, keď sa jeho súper rozbehol k jeho motorke a nasadol na ňu.

Počas minulého mesiaca sa naplno roztočil kolotoč MotoGP a spolu s ním aj juniorské série Moto2 a Moto3. Tie si vďaka svojej atraktivite a napínavým momentom získali veľké množstvo fanúšikov a o zaujímavosti nebola núdza ani počas tohto víkendu.

V americkom Austine sa cez víkend okrem víťazov riešila aj poriadne komická situácia. O tú sa postaral Ivan Ortola, ktorý bol po kolízii so Stefanom Nepom poriadne zmätený. Keď sa pozbieral so zeme, tak namiesto svojej motorky naskočil na tú súperovu, z čoho nebol Nepa vôbec nadšený.

Video incidentu sa okamžite stalo hitom internetu a videlo ho množstvo ľudí. Ortolovi nepomohlo ani to, že počas minulej sezóny pôsobil v rovnakom tíme, za aký momentálne jazdí Nepa a tak si v rýchlosti neuvedomil, že počas zimy zmenil farby.

Viac o téme: Ivan Ortola
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu