Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Maskot anglického tímu dostal vyhadzov: Namiesto fandenia flirtoval s fanúšičkami!

(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN – Klubu došla trpezlivosť. Obľúbený maskot londýnskeho Queens Park Rangers, ktorý obliekal kostým populárnej čiernej mačky, dostal od klubu výpoveď. Dôvodom malo byť to, že počas zápasov sa viac ako svojej práci venoval fanúšičkám, s ktorými pravidelne flirtoval.

Fanúšikovia Queens Park Rangers nemajú v tejto sezóne príliš veľa dôvodov na radosť. Ich obľúbený tím totiž v Championship delia od zostupových priečok len 4 body a v posledných zápasoch ich čaká tuhý boj o záchranu.

Jedným z mála pozitív bol muž, ktorý si obliekal kostým maskota QPR. Toho však klub vyhodil a podľa informácií The Sun mal na toto rozhodnutie poriadne kuriózny dôvod. Jeho predstaviteľom totiž vadilo, že počas zápasov sa pravidelne venoval fanúšičkám, s ktorými tancoval, flirtoval a snažil sa od nich získať telefónne číslo. Aj napriek viacerým upozorneniam s touto záľubou neprestal a tak vedeniu došla trpezlivosť.

„Viacero ľudí sa sťažovalo, že sa viac, ako povzbudzovaniu hráčov venoval ženám. Vždy s nimi tancoval a snažil sa od nich získať telefónne číslo. Varovali ho, že to nemôže robiť, ale nedal si povedať a klub tak nemal inú možnosť,“ povedal zdroj z klubu.

Viacerí však s týmto krokom nesúhlasia, pretože bývalého pracovníka si v kostýme maskota obľúbili. Niektorí na sociálnych sieťach napísali, že jeho tanečné pohyby boli tým jediným, čo na domácom štadióne stálo za to. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu