Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Štáb českej TV Prima to roztočil: Zranení, dve sanitky i polícia!

Prima to so zdravotníkmi vie - seriál Sanitka 2 mal veľký úspech Zobraziť galériu (2)
Prima to so zdravotníkmi vie - seriál Sanitka 2 mal veľký úspech (Zdroj: Česká televize)

Predvianočný čas je plný firemných vianočných večierkov. Česká televízia Prima tiež jeden usporiadala pre svojich zamestnancov, a to v samotnom centre Prahy. Lenže sa to tam nečakane zvrtlo. Na mieste zasahovala polícia a dve záchranné služby. Čo sa tam stalo?

Žúrovalo sa až do skorých ranných hodín a v klube, kde sa večierok Primy odohrával, bolo poriadne natrieskané. Dokonca tak, že tam došlo hneď k dvom zraneniam. "Záchranári vyrážali k mladému mužovi s vykĺbeným ramenom," povedala pre český denník Blesk.cz hovorkyňa záchranárov Jana Poštová. Podľa jej údajov si rameno zranil miestny čašník.

Štáb českej TV Prima
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Repro foto YouTube/BONTONFILM SK)

Lenže na mieste bola prítomná aj polícia a ďalšia záchranná služba. A ako sa zdá, tí pre zmenu ošetrovali iného muža v modrom saku a béžových nohaviciach, ktorého odviezli na lehátku a s tzv.  španielskym golierom okolo krku. "Niekto tam spadol na hlavu zo schodov," povedal pre Blesk.cz zdroj z miesta. Mejdany televízie Prima sú povestné tým, že sú vždy poriadne bujaré, tentoraz sa to bohužiaľ nezaobišlo bez zranení. Našťastie známe tváre ako Jakub Prachař so Sarou Sandevou či Mirai Navrátil dorazili domov v poriadku.

Viac o téme: VečierokZraneníPolícia TV PrimaBlesk.cz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu