Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Andrea Verešová v Show Jana Krausa: Prezradila, prečo sa na ňu dcéra ŠKAREDO pozerá!

Andrea Verešová, Jan Kraus
Andrea Verešová, Jan Kraus (Zdroj: PrimaPLUS)

V prvej premiérovej epizóde Show Jana Krause v roku 2024 sa predstaví slovenská modelka, herečka a dnes hlavne milujúca matka Andrea Verešová. Premiéru tohto dielu uvidia diváci kanálu Prima PLUS na Slovensku už v stredu, 17. januára o 20.15 h.

V prvom dieli tohto roku si ako prvý hosť sadne na červenú pohovku v Show Jana Krause slovenská modelka a herečka Andrea Verešová, ktorá si okrem iného zahrala v pokračovaní kultovej rozprávky Perinbaba režiséra Juraja Jakubiska. Ten sa minuloročnej decembrovej premiéry  nedožil. „Už som mala nejaké menšie roly aj v seriáloch, ale toto je moja prvá rozprávka,“ hovorí s úsmevom Andrea, ktorá sa vo filmovej rozprávke Perinbaba a dva svety ujala úlohy kňažnej, čím si splnila svoj dávny sen. „Na Slovensku je Perinbaba veľmi obľúbená a tradičná vianočná rozprávka, asi ako Tri oriešky pre Popolušku v Česku,“ dodáva rodáčka zo Žiliny, ktorá však žije so svojou rodinou už niekoľko rokov v Česku neďaleko Plzne, odkiaľ pochádza jej manžel. „Manžel má veľkú advokátsku kanceláriu v Plzni, takže to má z Přeštic, kde žijeme, blízko, a ja som sa prispôsobila.“ Vychovávajú spolu dve deti, šestnásťročnú dcéru a štrnásťročného syna, ktorí vynikajú v snowboardingu. Okrem toho sú deti už aj vo veku, keď majú prirodzenú potrebu zbližovať sa so svojimi rovesníkmi. Andrei sa však zdá, že to majú ťažšie.

„Od doby covidu je taký ten trend, že sa všetko rieši cez počítač a telefón,“ myslí si Andrea Verešová a na svojho syna prezrádza, že sa mu ani nechce chodiť von, a tak ho prehovára, aby svoju kamarátku pozval aspoň domov na kakao. „Som taká prajná matka a som veľmi šťastná, keď sú aj deti šťastné.“  Nedávno, keď mal jej syn dámsku návštevu, zastihla ich, ako syn sedí pri počítači, na hlave má slúchadlá a hrá hru. Jeho kamarátka zatiaľ sedela na posteli a fandila mu. „Snažila som sa mu vysvetliť, že takto to nefunguje, že to nie je tak, že by dievčatá bavilo sledovať chlapcov, ako hrajú,“ opisuje Andrea, „ale on mi vysvetlil, že je to ako športový zápas, mami, ani ty nehráš futbal, ale baví ťa sa pozerať… teda ja veľmi futbal v televízii nesledujem, ale pochopila som ten ich pohľad na vec. Každopádne takto to s dievčatami nefunguje.“ Svojej dcére s ničím neradí, ale už sa jej vraj párkrát vypytovala, či niekoho nemá alebo či nechce niekoho pozvať domov. „A ona sa na mňa vždy tak škaredo pozrela a vyguľovala oči,“ rozpráva modelka a na záver podotýka: „Viete, ja mám pocit – aj keď to znie ako také klišé – že pre nás matky tie deti zostanú až do šesťdesiatich detičkami. Vždy to pre mňa budú moji miláčikovia a moje malé deti.“ Premiérovú epizódu, v ktorej si okrem Verešovej do kresla u Jana Krausa sadne aj režisér a scenárista Jiří Vejdělek a psychiater Karel Nešpor, odvysiela televízny kanál Prima PLUS na Slovensku v stredu, 17. januára o 20.15 h.

 

Viac o téme: Andrea VerešováJan KrausŠou
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu