Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Slováci na EURO 2024: Sledujte prvý zápas už dnes večer na Markíze a Voyo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

Zverenci trénera Calzonu odohrajú svoj úvodný duel na tohtoročnom šampionáte na štadióne Deutsche Bank Arena vo Frankfurte nad Mohanom.

Prvý zápas slovenskej reprezentácie na futbalových majstrovstvách Európy UEFA EURO 2024 odvysiela televízia Markíza už dnes, v pondelok 17. júna od 17:25 h. V rovnakom čase si duel našich futbalistov proti výberu Belgicka môžu vychutnať aj predplatitelia streamovacej služby Voyo. Na zápas slovenských sokolov naladí divákov už popoludní aj zábavná talksšou Taký je futbal, v ktorej od 14:20 h moderátorka Lucia Hlaváčková privíta trénera FC Spartak Trnava Michala Gašparíka a bývalého reprezentanta a súčasného hráča FC Spartak Trnava Michala Ďuriša. Témou pondelkovej časti talkšou bude Móda a futbal. O 14:50 h je na programe zápas Rumunska proti Ukrajine a večer od 20:30 h na TV Dajto sa proti sebe postavia reprezentanti Rakúska a Francúzska.

Slováci na EURO 2024:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Najatraktívnejším zápasom dnešného dňa je pre slovenských fanúšikov jednoznačne prvý zápas výberu Slovenska proti reprezentantom Belgicka. Zverenci trénera Calzonu odohrajú svoj prvý duel na tohtoročnom šampionáte na štadióne Deutsche Bank Arena vo Frankfurte nad Mohanom. Ďalší zápas v boji o postup v E-skupine čaká slovenskú reprezentáciu v piatok 21. júna o 15:00 h v Düsseldorfe, kde naši chlapci zabojujú proti reprezentantom z Ukrajiny. Posledný zápas v skupine čaká Slovákov v stredu 26. júna o 18:00 h, keď sa proti Rumunsku opäť postavia na štadión vo Frankfurte nad Mohanom. Všetky zápasy slovenskej reprezentácie nájdu diváci na obrazovkách TV Markíza a na Voyo. Exkluzívny obsah počas šampionátu prináša aj spravodajský web TVNOVINY.sk, kde nechýba kompletný informačný servis k šampionátu, LIVE výsledkový servis, zostrihy gólov, minúta po minúte najdôležitejších zápasov či exkluzívne zábery a rozhovory priamo zo štadiónov. Zaujímavé momenty prinášajú aj sociálne siete TV Markíza. Highlighty zápasov a každého hracieho dňa budú môcť sledovať televízni diváci vždy sumárne po každom poslednom pozápasovom štúdiu dňa. Televízia Markíza posilnila vysielanie Športových novín. Okrem večerných Športových novín pribudli relácie aj počas dňa po 12:00 h. a po 17:00 h. Všetky zápasy nájdu predplatitelia naživo aj zo záznamu aj na streamovacej službe Voyo.

Vysielanie PONDELOK, 17. jún

14:20 Taký je futbal / Markíza, Voyo

Moderátorka: Lucia Hlaváčková

Hostia: Michal Gašparík (tréner Spartak Trnava), Michal Ďuriš (hráč Spartak Trnava)

 

14:50 UEFA EURO 2024: Rumunsko – Ukrajina / Markíza, Voyo

Komentátori zápasu: Pavol Pindjak a Stano Angelovič

17:25 UEFA EURO 2024: BELGICKO – SLOVENSKO / Markíza, Voyo

Komentátori zápasu: Andrej Zvolenský a Marek Sapara

Moderátor štúdia: Slávo Jurko

Hostia štúdia: Stano Šesták a Martin Ševela

 

20:30 UEFA EURO 2024: Rakúsko – Francúzsko / Dajto, Voyo

Komentátori zápasu: Marián Červenka a Juraj Piroska

Moderátor štúdia: Marek Arpáš

Hostia štúdia: Robo Vittek a Martin Mikulič

Slováci na EURO 2024:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SlovenskoBelgickoUEFA EURO 2024Deutsche Bank Arena
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu