Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Zlatica Švajdová Puškárová sa vracia s novým seriálom Zlaté talenty

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

Obľúbená moderátorka sa vracia na obrazovky TV Markíza s vlastným autorským projektom. Seriál s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“ sa stane pravidelnou súčasťou sobotných vydaní hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny.

Populárna moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová sa naplno vracia na obrazovky televízie Markíza. Po štvormesačnej prestávke sa opäť objavila v piatok 14. júna prostredníctvom exkluzívneho rozlúčkového rozhovoru s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Teraz prichádza s vlastným autorským projektom, ktorý sa už čoskoro stane stabilnou súčasťou sobotných vydaní hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny. Pôjde o pravidelnú reportážnu sériu s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“, v rámci ktorej bude skúsená novinárka cestovať po celom Slovensku a netradičným spôsobom predstavovať divákom a diváčkam talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť. „Zobrala som kameru, mikrofón do ruky a hľadám inú tvár Slovenska. Budem netradičnou formou vyhľadávať mladé, šikovné, častokrát až svetové talenty, ktoré sú napriek skvelým úspechom spoločensky neviditeľné. Chcem tak prispieť k tomu, aby sa upriamila pozornosť na talenty, ktoré svojimi schopnosťami inšpirujú a motivujú nielen svoju generáciu, ale celú spoločnosť. Vidím príležitosť práve v tomto kritickom období prirodzene vyvolať hrdosť a nie nenávisť,“ vysvetľuje svoj autorský zámer Zlatica Švajdová Puškárová.

Zlatica Švajdová Puškárová sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Veľmi nás teší, že sa Zlatica vracia na obrazovky TV Markíza a že bude môcť v Televíznych novinách opäť preukázať svoj nesporný novinársky talent. Keďže sa chce plne venovať svojmu autorskému seriálu, nateraz sa s ňou diváci a diváčky nebudú stretávať v pozícii moderátorky hlavnej spravodajskej relácie. Naďalej s ňou však počítame aj pri moderovaní mimoriadnych relácií pri príležitosti významných slovenských i svetových udalostí,“ hovorí Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza. Televízia sa zároveň obracia s výzvou na širokú verejnosť: Ak máte vo svojom okolí výnimočný talent alebo talenty, ktoré by malo spoznať celé Slovensko, určite nám o tom dajte vedieť na e-mailovú adresu: zlatetalenty@markiza.sk. „Sama som zvedavá, kam ma táto cesta privedie, už teraz však viem povedať, že ma veľmi baví,“ uzavrela Zlatica Švajdová Puškárová.

 

Viac o téme: TV MarkízaZlatica Švajdová PuškárováZlaté talenty so Zlaticou
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu