Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová rozprávka v kinách už onedlho: Ako zachrániť draka po novom! Na tento kúzelný okamih sa môžete tešiť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Forum Film)

BRATISLAVA - Nová rozprávka Ako zachrániť draka má na Slovensku premiéru 18. apríla 2024 a sľubuje unikátny zážitok pre všetkých divákov. Táto fascinujúca inscenácia vás vtiahne do krajiny fantázie, kde sa skupina odvážnych hrdinov vydáva na dobrodružstvo zachrániť ohrozeného draka. Uspeje nová verzia na Slovensku?

Nová verzia tejto klasiky sa inšpiruje predchádzajúcimi adaptáciami, no prináša do hry nové prvky a prekvapenia, aby oslovila aj tých, ktorí už túto rozprávku poznajú. Sľubuje spojenie pôvodného kúzla s modernými inováciami a technologickými vylepšeniami, čím má zaručiť hlbší zážitok pre divákov všetkých vekových kategórií.

trailer

Skutoční hrdinovia majú veľké srdce

Napriek tomu, že táto nová verzia príbehu prichádza s novými prvkami, nezabúda na klasické motívy, ktoré tento príbeh preslávili. Odvaha, priateľstvo a dobro sú stále centrálnymi témami, ktoré budú v príbehu dominovať. Ukazuje nám, že skutoční hrdinovia majú veľké srdce a sú pripravení riskovať všetko pre dobro iných.

Slovenská premiéra tejto rozprávky určite priláka divákov nielen z radov detí, ale aj dospelých, ktorí sa radi nechajú vtiahnuť do sveta fantázie a dobrodružstva. Vychutnajte si spoločne tento kúzelný okamih, ktorý všetkým divákom ponúka umelecké dielo spojené s duchom dobrodružstva a fantázie. Nechajte sa unášať príbehom a nezabudnuteľnými zážitkami, ktoré vás čakajú na tejto premiére.

Viac o téme: PremiéraKinoRozprávkaAko zachrániť draka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu