Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Amber si nedávala servítku pred ústa: Exmanžel Johnny Depp sa jej mal vyhrážať krutou smrťou

Johnny Depp a Amber Heardová Zobraziť galériu (2)
Johnny Depp a Amber Heardová (Zdroj: SITA, Anthropoid/Facebook)

Herečka Amber Heardová pred londýnskym súdom vypovedala, že sa jej bývalý manžel Johnny Depp vyhrážal, že ju zabije. Súd prerokúva Deppovu žalobu na britský bulvárny denník The Sun kvôli článku, ktorý ho označil za manželského násilníka. Článok vychádzal z obvinenia, ktoré v súvislosti s hollywoodskym hercom vzniesla práve jeho bývalá žena, herečka Amber Heardová.

"Niektoré incidenty boli také vážne, že som sa bála, že ma zabije, či už úmyselne, alebo tak, že nad sebou stratí kontrolu a zájde príliš ďaleko," uviedla Amber Heardová vo svojej svedeckej výpovedi. "Mnohokrát sa výslovne vyhrážal, že ma zabije, najmä neskôr v našom vzťahu," dodala podľa agentúry Reuters.

Ako tiež opísala, herec bol posadnutý jej vzhľadom a nazýval ju "štetkou, ktorá túži po sláve". Fyzickénapadnutiazahŕňalipodľa nej najrôznejšie údery, kopanie, facky, ťahanie za vlasy či to, že na ňu hádzal najrôznejšie veci, najmä sklenené fľaše.

Johnny Depp a Amber
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: www.thewrap.com)

Súd si už skôr vypočul, že 34-ročná herečka obvinila svojho bývalého manžela z toho, že ju v rokoch 2013 až 2016 najmenej štrnásťkrát napadol, väčšinou pod vplyvom alkoholu či drog. Depp všetkytieto obvinenia popiera.

Depp a Heardová sa spoznali pri nakrúcaní komédie Rumový denník v roku 2011. Vzali sa v roku 2015. O 15 mesiacov neskôr požiadala herečka o rozvod a v roku 2016 prvýkrát spomenula domáce násilie. Podľa tvrdenia, ktorá na súde zaznela, ju ale 57-ročný herec začal fyzicky napádať už o tri roky skôr.

Viac o téme: HerciJohnny DeppSmrťSúdAmber Heardová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu