Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nikdy k nám nebol bližšie: Hviezdny Thor zavíta k našim susedom, TOTO sú dôvody

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Austrálsky herec Chris Hemsworth sa spoločne s filmovým štábom presúva na natáčanie nového akčného filmu z Austrálie do Prahy. Stoja za tým obavy z ďalšieho sprísnenia karanténnych opatrení kvôli šíreniu koronavírusu na kontinente, napísal server Variety.

V českej metropole sa bude natáčať pokračovanie filmu streamovacej služby Netflix Vyslobodenie, ktoré zatiaľ nesie názov Extraction 2 (Vyslobodenie 2). Prvý diel rozprávajúci o neohrozenom žoldnierovi na nebezpečnej misii patril medzi jeden z divácky najúspešnejších snímiek streamovacej platformy. Hlavnú úlohu v ňom stvárnil tiež Hemsworth, ktorý sa preslávil najmä rolou Thora vo filmových adaptáciách komiksov vydavateľstva Marvel Comics.

Chris Hemsworth vo filme Vyslobodenie (Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix)
Zobraziť galériu (2)
Chris Hemsworth vo filme Vyslobodenie (Zdroj: Repro foto YouTube/Netflix)  (Zdroj: Repro foto Youtube/Netflix)

Jedným z dôvodov zmeny filmovej lokácie môže byť aj Hemsworthov nabitý kalendár, ktorý neposkytuje priestor k prípadnému zdržaniu natáčanie kvôli prípadnému nepriaznivému vývoju epidemickej situácie v Austrálii, píše Variety. Krajina na konci augusta niekoľkokrát ohlásila doteraz najvyššie denné prírastky nakazených koronavírusom od začiatku pandémie.

Variety pripomína, že Austrália bola od polovice roku 2020 až donedávna jedným z najvyhľadávanejších miest pre natáčanie filmov i seriálov. Za jej popularitou stáli práve prísne opatrenia proti šíreniu koronavírusu, vďaka ktorým sa krajina stretávala len s relatívne malým počtom nakazených.

Viac o téme: Chris HemsworthNetflix
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu