Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tak tomu sa hovorí PREKVAPENIE: Mysleli si, že ich rodina je kompletná, ale... Na ceste je SIEDMY Baldwinito!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/Hilaria Baldwin)

Iný výraz ako neuveriteľné sa pri tomto páre snáď ani nedá použiť. Alec Baldwin prežil ťažké chvíle, keď omylom počas natáčania postrelil režiséra snímky a kameramanku, pričom žena zraneniam podľahla. Teraz ho však čaká radostnejšia správa. Síce pri šiestom dieťati chceli skončiť, no znova sa im pošťastilo. Hilaria Baldwin je opäť tehotná!

Baldwinova žena pred troma týždňami oznámila, že si dáva pauz od sociálnych sietí, no sem tam niečo zverejní, aby svojich fanúšikov informovala. A toto je riadna bomba. Na dojímavom videu spolu so svojím manželom oznámila svojim šiestim deťom, že sa dočkajú ďalšieho súrodenca - siedmeho Baldwinita, ako ich vola Hilaria. 


Neuveriteľné! Baldwinovci majú šieste dieťa: Stihli to za pol roka, dojímavé VYZNANIE manželky


Siedme prekvapenie!

Detičky sa evidentne potešili. Hilaria porodila päť detí, v jednom roku zažila dva potraty a jedno dieťa im vynosila náhradná matka. Za posledné roky si prešli krušným obdobím, no ďalšie dieťatko je pre nich požehnaním, aj keď si mysleli, že ich rodina je už kompletná. 

"Po mnohých vzostupoch a pádoch za posledných pár rokov tu máme vzrušujúce vzostupy a obrovské prekvapenie. Túto jeseň prichádza ďalší Baldwinito! Boli sme si celkom istí, že naša rodina je kompletná a toto prekvapenie nás veľmi potešilo. Zdieľam s vami moment, keď sme to povedali deťom," napísala Hilaria na Instagrame. Na deťoch skutočne vidieť obrovské nadšenie. "Naše nové bábätko je veľmi svetlým bodom v našom živote. Požehnanie a dar v takýchto neistých časoch," napísala s tým, že pauza od sociálnych sietí skončila. "Som späť a teším sa na pokračovanie tejto divokej cesty, ktorú nazývame život," dodala. 

Šesť detí, dva potraty a siedme na ceste... Obrovská a šťastná rodina

Hilaria má za sebou naozaj krušné chvíle. V roku 2019 prekonala dva potraty, v apríli a v novembri, preto bola radosť z piateho potomka obrovská. Otehotnela len tri mesiace po poslednom potrate. Vždy chcela mať veľkú rodinu a pred narodením Eduarda sa spolu s Alecom zhodli, že päť detí postačí. Ich rodina sa napriek tomu rozrástla.

Šieste dieťa, dcérka María, prišla do ich rodiny krátko po narodení piateho potomka Eduarda. Hilaria vtedy k fotke nenapísala nič len číslo 7. Toľko ich vtedy bolo na fotke. Keďže nezverejnila detaily, na internete sa okamžite šírili špekulácie. Porodiť za pol roka dve deti predsa nie je možné. Niekoľko dní manželia mlčali, nechceli to komentovať.

Po pár dňoch však zverejnila Hilaria dojímavé vyznanie k fotke svojich dvoch najmenších ratolestí. Dcérku Luciu im vynosila náhradná mamička. Manželka herca Aleca Baldwina je známa tým, že sa o svoje postoje a emócie pravidelne delí so svojimi fanúšikmi. "Naše srdcia sú naplnené veľkou vďakou. Moji Baldwinitos (tak ich nazýva Hilaria, pozn. red.) veľmi túžili mať sestričku. Mnohí z vás si pamätajú stratu ich sestry v štvrtom mesiaci koncom roka 2019," napísala.

Inštruktorka jógy Hilaria a herec Alec spolu vychovávajú šesť detí - najstaršiu dcéru Carmen (nar. 2013), synov Rafaela (nar. 2015), Leonarda (nar. 2016), Romea (nar. 2018), Eduarda (nar. 2020) a dcérku Maríu (nar. 2021). Alec Baldwin má ešte 26-ročnú dcéru Ireland z prechádzajúceho manželstva s herečkou Kim Basinger. 

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu