Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Herec z Múmie prekvapil... TOTO je jeho životná úloha! Zožal obrovské ovácie a rozplakal sa

(Zdroj: SITA/AP/Invison, Joel C Ryan, Vianney Le Caer)

Po dlhšej odmlke sa Brendan Fraser vrátil na obrazovky. V posledných rokoch nemal za sebou úspešnejšie snímky a mnohí si ho pamätajú najmä z filmu Múmia. Jeho najnovšia úloha vo filme Darrena Aronofského však všetkým vyrazila dych!

Na filmovom festivale v Benátkach bol hercov výkon privítaný s nadšeným ohlasom. Všetci prítomní mu tlieskali. Standing ovation trval celých šesť minút. Ocenenia sa na herca už začínajú valiť. 

Obrovské ovácie!

Na premiére filmu na festivale v Benátkach privítali Frasera búrlivým potleskom. Herca to dojalo natoľko, že sa rozplakal. Zdá sa, že to vôbec nečakal. Zdá sa, že všetko naznačuje tomu, že je zrejme najhorúcejším kandidátom na zisk tohtoročného Oscara. 

Kvôli tejto úlohe si musel navliecť oblek, ktorý mu pridal niekoľko desiatok kíl. "Vyvinul som si svaly, o ktorých som ani nevedel, že ich mám," povedal Fraser novinárom na benátskej tlačovej konferencii o nosení protetického obleku. "Dokonca som na konci dňa pocítil závraty, keď mi všetko odstránili; bolo to ako vystúpiť z prístavu na loď v Benátkach. Ten pocit zvlnenia. Dalo mi to uznanie pre tých, ktorých telá sú podobné. Musíte byť neuveriteľne silný človek, mentálne aj fyzicky, aby ste mohli obývať túto fyzickú bytosť," uviedol. 

Osamelý učiteľ s poruchou prejedania sa

Vo filme hrá Fraser samotárskeho učiteľa angličtiny s nutkavou poruchou prejedania sa, ktorý sa pokúša znovu nadviazať kontakt so svojou odcudzenou dospievajúcou dcérou Ellie (Sadie Sink). V adaptácii rovnomennej, uznávanej hry dramatika Samuela D. Huntera The Whale z roku 2012, si zahrali aj Hong Chau, Samantha Morton a Ty Simpkins. The Whale zatiaľ nemá divadelný dátum.

Viac o téme: Brendan FraserThe Whale
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu