Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Komisár Rex po 22 rokoch: Je kompletne ŠEDIVÝ a… Žije s dvomi milenkami naraz!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ORF / Ali Schafler)

MNÍCHOV - Charizmatického herca albánsko-talianskeho pôvodu, Gedeona Burkharda (53), Slováci vnímajú predovšetkým ako Alexandra Brandtnera zo seriálu Komisár Rex. Po boku policajného psa sa objavoval v rokoch 1995 až 2001. Odvtedy uplynulo už celých 22 rokov... Dnes je kompletne šedivý a zaujímavý je aj jeho súkromný život!

Celých 6 rokov stvárňoval fešáka Brandtera v úspešnom nemeckom seriáli Komisár Rex. Zahral si však aj v Kobre 11, v Tarantinových Nehanebných Parchantoch či v Líde Baarovej, kde zahviezdil po boku slovenskej herečky Tatiany Pauhofovej.

Od jeho najslávnejšieho počinu uplynulo už celých 22 rokov... A hoci charizmy má dodnes na rozdávanie, roky sa na ňom viditeľne podpísali. Jeho tmavé vlasy sú dnes kompletne šedivé a pribudlo aj zopár vrások. Okrem toho sa však herec s taliansko-albánskymi koreňmi vôbec nezmenil. 

Komisár Rex po 22
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ORF / Ali Schafler)

Zaujímavý je však aj jeho súkromný život. Zmena v jeho životnom štýle vraj nastala po tom, čo v Berlíne navštívil nočný klub s uvoľnenejšou atmosférou. Jeho vyvolenou sa v roku 2019 stala o 20 rokov mladšia Ann-Britt Dittmar. Svoj vzťah však dvojica pred časom okorenila prizvaním ďalšej ženy. 

Aktuálne žijú v polyamornom vzťahu s 29-ročnou chemičkou z Ukrajiny Sashou Vadutaovou. Okrem toho s trojicou býva aj Gadeonova mama, herečka Elisabeth von Mole (79). Tá vraj synov hárem akceptuje a so svojimi "nevestami" perfektne vychádza. 

Komisár Rex po 22
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Gedeon BurkhardKomisár Rex
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu