Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Čudáčka Amy z Teórie veľkého tresku: Má už 17-ročného syna a... Miluje tohto muža!

Mayim Bialik ako Amy Zobraziť galériu (3)
Mayim Bialik ako Amy (Zdroj: CBS Television)

LOS ANGELES - Znie to priam neuveriteľne, ale herečka Mayim Bialik, ktorá v obľúbenom seriáli Teória veľkého tresku stvárnila neurobiologičku Amy, má už 47 rokov. A doma má 17-ročného syna. Jeho fotku nedávno zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Prostredníctvom nej sa s fanúšikmi delí aj o iné zaujímavé momentky zo svojho súkromia.

Seriál Teória veľkého tresku sa teší veľkej obľube v rôznych kútoch sveta, vrátane Slovenska. Fanúšikovia majú možnosť vychutnať si ho na obrazovkách televízie DAJTO. Počin sa dočkal 12. sérií a nakrúcal sa 11 rokov. 

Neodmysliteľnou súčasťou seriálu je aj Sheldonova láska - Amy. Tú stvárnila herečka Mayim Bialik, ktorá je aj v reálnom živote vyštudovanou neurologičkou. Spomínaná herečka sa aktuálne objavuje v inom seriáli, ktorý nesie názov Call Me Kat. Ten sa už ale po tretej sérii nedočká pokračovania.

Čudáčka Amy z Teórie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CBS Television)

 

Popri práci sa herečka venuje aj rodine. S exmanželom Michaelom Stonem má dvoch synov - Milesa (17) a Fredericka (14). Fotku staršieho syna zverejnila v uplynulých dňoch na sociálnej sieti Instagram a fanúšikovia jej pod ňou nechávali prekvapené komentáre. „Znie to neuveriteľne, že už máš takého veľkého syna,” znie jedna z mnohých reakcií. 

 

Herečkiným aktuálny partnerom je Jonathan Cohen, s ktorými si spolu skvele rozumejú. Fotky s ním tiež nemá problém ukázať fanúšikom, ktorých má na Instagrame viac ako 4,7 milióna. 

Viac o téme: Teória veľkého treskuMayim Bialik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu