Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Martin z Mamy na prenájom má v realite SYNA: Aha, aký je už VEĽKÝ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Fanúšikovia Mamy na prenájom netrpezlivo odrátavajú posledné týždne a nevedia sa dočkať, kedy sa seriál konečne vráti na obrazovky. Denná telenovela, ktorú tvorcovia upravili z tureckého originálu, si získala srdcia tisícok televíznych divákov. Dôvodom však nie je len samotný pútavý dej, ale aj mimoriadne sympatickí predstavitelia hlavných postáv...

Medzi najobľúbenejšie postavy celého seriálu určite patrí aj gynekológ Martin, ktorého stvárňuje mladý herec Adam Bárdy. Na obrazovkách je síce otcom rozkošnej Hanky, v súkromí sa však teší zo synčeka. V polovici októbra 2021 ho porodila Adamova manželka Bibiana, chlapček dostal meno Alan. 

Martin z Mamy na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a keďže odvtedy uplynulo už pomerne veľa času, je zrejmé, že ich milované dieťatko stihlo poriadne vyrásť. Herec a jeho rodinka nedávno strávili dovolenku v nemeckom Mníchove a na sociálnu sieť Instagram pridali aj zopár fotografií. Na jednej z nich je aj malý Alan, ktorý si pozorne študuje jedálny lístok a... No, veru, už nie je až taký malý.

Pozrite sa, ako ich drobček vyrástol. No nie je rozkošný? 

Viac o téme: SynAlan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu