Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pikoška z nakrúcania markizackeho Dunaja: Jej, toto je aké milé!

Monika Hilmerová
Monika Hilmerová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Chýbajú vám na obrazovkách vaše obľúbené seriály? Len vydržte. Už čoskoro sa môžete tešiť na nové série obľúbených počinov a televízie pripravujú pre divákov aj viacero nových projektov. V týchto dňoch sa nakrúca aj markizacky Dunaj, k vašim službám. A Monika Hilmerová pri tej príležitosti prezradila zaujímavú pikošku.

Na Slovensku hádam niet človeka, čo by nemal rád herečku Moniku Hilmerovú. Symptická blondínka tvorí harmonický pár s tanečníkom Jarom Bekrom, s ktorým majú dve deti. Za sebou má stvárnenie viacerých zaujímavých postáv a v každej z nich bola skvelá. 

Diváci si ju obľúbili aj v seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje bývalú "anjeličkárku" a vedúcu na oddelí módy - pani Vilmu. Počin sa v týchto dňoch vo veľkom nakrúca a blondínka v čase voľna nezabudla na svojich priaznivcov. Na sociálnu sieť Instagram dala video zo zákulisia, v rámci ktorého prezradila zaujímavú pikošku. 

„Vilmin byt som si spríjemnil fotkami mojich skutočných starých rodičov z roku 1939,” prezradila Monika, ktorá poukázala aj na to, že práve po dedkovi zdedila tvar brady.  

 

 

Viac o téme: Monika HilmerováDunajK vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu