Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Obrovská HANBA herca zo seriálu Ženy z rodu Gillmorovcov: Načapali ho pri krádeži v obchode!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Skončil v rukách policajtov! Kto by si nepamätal seriál Ženy z rodu Gillmorovcov? Spomínaný počin sa tešil veľkej popularite, a to aj v našich končinách. Zahral si v ňom aj herec Adam Wylie, ktorý si pred pár dňami vyrobil na verejnosti veľkú hanbu.

Adam Wylie vhupol do hereckého sveta už v útlom veku. Zahral si napríklad v obľúbenej komédii Policajt zo škôlky, kde stvárnil jedno z detí, ktoré vzal do parády legendárny Arnold Schwarzeneger. Potom účinkoval vo viacerých známejších i menej Úspešných počinoch. Bohaté zastúpenie mal tiež v seriáloch. Spomedzi nich možno spomenúť Monk, Kurz sebaovládania, či už spomínané Ženy z rodu Gillmorovcov. 

 Adam Wylie v komédii Policajt zo škôlky.
Zobraziť galériu (5)
Adam Wylie v komédii Policajt zo škôlky.  (Zdroj: Universal Pictures)

 Adam Wylie v seriáli Ženy z rodu Gillmorovcov.
Zobraziť galériu (5)
Adam Wylie v seriáli Ženy z rodu Gillmorovcov.  (Zdroj: Warner Bros Television)

39-ročný herec sa v týchto dňoch dostal do centra pozornosti. Žiaľ, nie vďaka svojmu nadaniu, ale preto, že si vyrobil hanbu a poriadne problémy. Ako informuje PEOPLE, 13. októbra ho zatkla polícia po tom, ako ho ochranka v obchode pristihla pri krádeži. 

Adam pri samoobslužnej pokladni skenoval len určité výrobky zo svojho košíka. Išlo o tovar z oddelenia zdravia a krásy. Podľa dostupných informácií ukradol produkty v hodnote zhruba 102 eur. Polícia vydala oznámenie o drobnej krádeži a neskôr zlodeja prepustili. Médiá požiadali hercovho agenta o vyjadrenie k záležitosti, ale zatiaľ sa nijako nevyjadril.  

Adam Wylie
Zobraziť galériu (5)
Adam Wylie  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Adam WylieŽeny z rodu Gillmorovcov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu