Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nemecká herečka si užila 5 minút slávy: Na červenom koberci UKÁZALA PRSIA!

Jeanne Goursaud Zobraziť galériu (3)
Jeanne Goursaud (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Rozhodne vie zaujať! Začiatkom týždňa sa konalo udeľovanie cien Emmy Awards, ktorého sa zúčastnila zatiaľ nie príliš známa herečka nemeckého pôvodu - Jeanne Goursaud (27). To sa ale zrejme čochvíľa zmení. Sexi blondínka si totiž zabezpečila pozornosť médií a začína sa pomaličky presadzovať už aj v Hollywoode.

Odvaha jej rozhodne nechýba! Reč je herečke Jeanne Goursaud, ktorá sa pochádza z Nemecka, avšak už sa jej pomaličky darí presadiť sa aj za hranicami rodnej krajiny. Príležitosť dostala napríklad od Netflix-u a účinkuje napríklad v počine Barbari. Spoločnosť Paramount+ ju obsadila do pripravovanej novinky The Chemistry of Death. 

Talentovaná blondínka sa môže pochváliť nielen peknou tváričkou, ale aj sexepílom a dokonale tvarovanou postavičkou. Čo-to z nej odhalila aj pred pár dňami, keď zavítala na odovzdávanie cien Emmy Awards. 

Kým väčšina žien volí na takýto typ podujatia rôzne róby a elegantné šaty, Jeanne stavila na sexi kúsok. Na vrchnej časti tela mala len úsporný čierny top pripomínajúci podprsenku, z ktorého jej vytŕčali obliny pŕs. Doplnila ho čiernou sukňou po zem zdobenou štrasom. Čo na tento outfit hovoríte? 

Jeanne Goursaud
Zobraziť galériu (3)
Jeanne Goursaud  (Zdroj: SITA)

Jeanne Goursaud
Zobraziť galériu (3)
Jeanne Goursaud  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jeanne Goursaud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu