Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvý príspevok 7 mesiacov po smrti Heribana (†43): Manželka zverejnila jeho poslednú pieseň!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Presne na Štedrý deň uplynie 7 mesiacov od náhlej smrti Dana Heribana (†43). Herec zomrel 24. mája v skorých ranných hodinách na zástavu srdca. Jeho manželka Kamila (34) odvtedy na sociálnych sieťach mlčala... Aktuálne zverejnila prvý príspevok od svojej straty - toto je Dankova posledná nahrávka!

Správa o náhlej smrti 43-ročného herca Dana Heribana šokovala v máji celé Slovensko. Umelec sa vraj večer pred úmrtím sťažoval na bolesti chrbta, kvôli ktorým vyhľadal aj lekársku pomoc. Na druhý deň ráno zomrel na zástavu srdca. Náhly odchod obľúbeného umelca zasiahla jeho kolegov, blízkych... No najviac, bez pochýb, jeho milovanú manželku Kamilu. 

Herečka, ktorú diváci poznajú ako Beátu z markizáckeho seriálu Mama na prenájom, sa po svojej strate na sociálnych sieťach úplne odmlčala. Posledný príspevok, ktorý zverejnila, bol len 11 dní pred tragédiou... Uplynulo už takmer 7 mesiacov a Kamila sa svojim sledovateľom opäť prihovorila. Zverejnila prvý príspevok, ktorý, pochopiteľne, patril jej zosnulému manželovi. 

„Toto je posledná Dankova nahrávka. Síce nie je autorom hudby ani textu, sadla mu ako vlastná. Myslím, že sa na dnešný večer hodí. Volá sa príznačne: Světlo. Tak zapáľte druhé adventné svetlo, spomeňte si naňho a započúvajte sa... Mne to veľmi pomáha,“ napísala a zverejnila fotku, na ktorej je v piesku napísané: "Ľúbim vás". 

Viac o téme: Dano HeribanKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu