Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vzácne priateľstvo Dana Heribana (†43) a Polnišovej: TAKTO ju prekvapil v 2na1... Slzy v očiach a veľký smiech!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Televízia Markíza každú stredu večer prináša divákom reprízové časti obľúbenej šou Dana Dangla a Adely Vinczeovej - 2na1. Dnes večer odvysiela časť, venovanú Petre Polnišovej. A v tej nemohol chýbať ani jej dobrý kolega a kamarát Dano Heriban (†43). Pozrite, ako ju v šou prekvapil. Mala slzy v očiach a nedokázala zastaviť smiech!

Keď sa na verejnosť dostala správa, že vo veku 43 rokov náhle zomrel Dano Heriban, obrovskou ranou to bolo nielen pre jeho najbližších, ale aj pre jeho televíznu ženu, Petru Polnišovú. Celých 9 rokov s ním spolupracovala na seriáli Horná Dolná, v ktorom hrala kultúrnu referentku Eriku a on jej frajera, najväčšieho fešáka dediny, Ďura Brmbalíka. 

Seriálový vzťah prerástol v dobré kamarátstvo, ktoré vidno aj v šou 2na1. Dnes večer Markíza odvysiela reprízovú časť, ktorá je venovaná Petre Polnišovej. A chýbať tam nemohol ani Dano Heriban. Herečku prekvapil priamo na pódiu piesňou... Jej sa od dojatia okamžite zaliali oči slzami a na perách sa objavil široký úsmev. Pozrite si ten milý moment! 

 

Celú časť si môžete pozrieť dnes o 20:30 na Markíze alebo kedykoľvek na streamovacej platforme Voyo.

Viac o téme: Petra PolnišováDano Heriban2na1
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu