Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

VÝSTAVNÉ PRSIA novej Popolušky: TOTO na obrazovkách Jojky neuvidíte!

Tri oriešky pre Popolušku Zobraziť galériu (2)
Tri oriešky pre Popolušku (Zdroj: Storm Films)

OSLO - Sexepílu má na rozdávanie! Väčšina z nás si pri tom, keď sa povie Popoluška, predstaví legendárnu Libušku Šafránkovú. V roku 2021 však malo premiéru nové spracovanie kultovej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku, kde dostala možnosť zažiariť blonďavá speváčka Astrid S (27). Pozrite sa, nie je to žiadna hanblivka!

Najkrajší vianočný príbeh vám prinášame v úplne novom šate! Aj takýmito slovami avizuje Televízia Joj film s názvom Tri oriešky pre Popolušku, ktorý si budete môcť pozrieť na Jojke práve dnes o 20:40. 

VÝSTAVNÉ PRSIA novej Popolušky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Storm Films)

Ide o nové - modernejšie spracovanie počinu, ktorý je obľúbený v mnohých kútoch sveta. Vo filme je zachytený napríklad aj bozk dvoch princov, čo sa u konzervatívnych divákov vôbec nestretlo s pochopením...

Treba však uznať, že pri hlavnej protagonistke vybrali tvorcovia atraktívnu ženu. Astrid S síce s "našou" Libuškou nemá nič spoločné, avšak i tak je krásna. Nuž, a keď zablúdite na jej sociálne siete, tak zistíte, že pod šatami skrýva výstavné krivky a smelo sa môže pretŕčať aj bez podprsenky. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu