Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vdovec po krásnej Carol (76) z Krok za krokom šokuje: Dejú sa divné veci... Navštívil ho duch jeho ženy?!

Suzanne Somers s milovaným manželom. Zobraziť galériu (4)
Suzanne Somers s milovaným manželom. (Zdroj: Instagram/suzannesomers)

PALM SPRINGS - Verí na život po smrti! V októbri 2023 fanúšikov ikonického seriálu Krok za krokom zasiahla smutná správa o úmrtí herečky Suzanne Somers (†76), ktorá v počine stvárnila mamu Carol. Blondínkin odchod z tohto sveta pochopiteľne najhoršie nesie jej manžel Alan Hamel. Ten najnovšími vyjadreniami poriadne prekvapil.

Ako Alan Hamel v rozhovore pre Page Six uviedol, v ich dome sa udialo pár zvláštnych udalostí od kedy Suzanne zomrela. „V jeden deň sa udiali tri zvláštne veci,” poznamenal vdovec, ktorý so slávnou herečkou prežil viac ako 50 rokov. 

„Vletel do domu kolibrík, ktorý si poletoval v priestoroch nášho raňajkového kútika. Po chvíľke si sadol na rám s našou fotografiou a zostal tam,” pokračoval vo svojom rozprávaní Hamel. Krátko na to sa podľa jeho slov sám od seba zapol krb a znela hudba herečkinho obľúbeného skladateľa. 

„Keď som sa večer uložil spať, cítil som ju pri sebe,” uviedol tiež 87-ročný vdovec. Ten je presvedčený, že určite existuje život po smrti a tento fakt mu výrazne pomáha prekonať obrovský žiaľ a smútok. So Suzanne spoločne zvykli žartovať, že keď sa jedného dňa jeden z nich pominie, tak ten druhý ho bude takto navštevovať. 

Vdovec po krásnej Carol
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/ suzannesomers)

Viac o téme: Suzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu