Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slávna Dr. Queenová (72) šokuje: S aktuálnym frajerom (73) mám najlepší sex svojho života!

Jane Seymour Zobraziť galériu (2)
Jane Seymour (Zdroj: Instagram/ janeseymour)

LOS ANGELES - Iní by sa pri tejto téme červenali, ona je maximálne otvorená! Nestarnúca herečka Jane Seymour sa v októbri minulého roka pochválila svetu, že je veľmi zamilovaná. V týchto dňoch púta pozornosť tým, že zdieľa oveľa intímnejšie pikošky zo svojho súkromia.

Jane Seymour, ktorá sa v našich končinách preslávila najmä ako predstaviteľka Doktorky Queenovej v rovnomennom seriáli, má za sebou štyri nevydarené manželstvá. Na lásku však napriek tomu nezanevrela. Len nedávno sa pochválila svetu, že tvorí pár s gitaristom a spevákom Johnom Zambetti z kapely The Malibooz.

V najnovšom vydaní magazínu Cosmopolitan sa nestarnúca kráska vyjadrovala na tému Sex po 60-tke. A veru, svojou úprimnosťou poriadne prekvapila. „V súčasnosti je pre mňa sex úžasnejší a viac vášnivejší, než čokoľvek, čo si pamätám. Je to preto, lebo je postavený na dôvere, láske  skúsenostiach,” uviedla vo svojej eseji slávna herečka.

„Poznám seba, svoje telo a John má tiež svoje skúsenosti. Nie je to tak, ako keď je človek mladší. Váš sexuálny život nemusí skončiť v 60-tke. Na konci dňa každý hľadá spôsob ako prekrviť svoje telo,” dodala.   

Ako so smiechom poznamenala, bonusom pri sexe vo vyššom veku je to, že nemôžete otehotnieť. „Šialené je, že práve teraz mám pocit, že som skúsená a cítim sa na 16 rokov. Naozaj cítim, že sex a intimita sú v mojom veku lepšie ako kedykoľvek predtým,“ prekvapila Jane.

Slávna Dr. Queenová (72)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu