Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Manželstvo sexice Anderson: FOTO Uvidíte detaily vzťahu i sexnahrávky! Jej muža si zahrá hviezda z Avengers

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Profimedia, Instagram/Lily James, Sebastian Stan)

Je to tak! Manželstvo sexidolu 90. rokov Pamely Anderson a bubeníka kapely Mötley Crüe Tommy Leeho sa dočká minisérie. V hlavných úlohách sa predstaví hviezda Avengers Sebastian Stan a Pamelu si zahrá Lily James.

Prvé fotografie sú na svete! Streamovacia spoločnosť Hulu sa ujala biografickej minisérie o búrlivom manželstve sexsymbolu 90. rokov Pamely Anderson a jej manžela a bubeníka známej americkej heavy metalovej kapely Tommy Leeho. Okrem ich manželstva sa bude seriál zaoberať aj zverejnením kontroverznej sexnahrávky amerického páru. 

Pamela Anderson a Tommy Lee. (Foto: TASR/AP/Michael Caulfield)
Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson a Tommy Lee. (Foto: TASR/AP/Michael Caulfield)  (Zdroj: TASR/AP/Michael Caulfield)

To je ale podoba!

V hlavných úlohách sa predstaví herec Sebastian Stan, ktorého mnohí poznajú najmä ako Buckyho zo série marveloviek Avengers. Pamelu Anderson si zahrá herečka Lily James. Herec zverejnil prvú čierno-bielu fotografiu na svojom Instagrame. Je na nej potetovaný a polonahý v rifliach a herečka mu pritom kuše bradavku. Obaja sa na originály naozaj podobajú. 

Ďalšie dve fotografie majú herci takisto na svojich sociálnych sieťach. Obaja vyzerajú naozaj drsne. Seriál Pam & Tommy by mal mať osem dielov a bude sa točiť okolo ich búrlivého vzťahu. Vzali sa v roku 1995 po tom, čo sa poznali len 96 hodín. Brali sa na pláži a Anderson, známa najmä zo seriálu Baywatch, mala na sebe bikini. 

Divoké manželstvo

O svadbe nevedela ani jej mama. Dozvedela sa to až z magazínu People. Spoločne majú dvoch synov – Brandona Thomasa a Dylana Jaggera. Ich manželstvo bolo naozaj divoké, Leeho dokonca zatkli za týranie manželky potom, čo Pamelu napadol. Šesť mesiacov si odsedel vo väzení v Los Angeles. Pár sa rozviedol v roku 1998. O štyri roky neskôr Andreson priznala, že sa nakazila hepatitídou C potom, čo s Leem zdieľali spoločnú tetovaciu ihlu. Vyliečila sa v roku 2015. 

Sexnahrávka

Legendárnu sexuálnu nahrávku z ich medových týždňov ukradli z ich domu ešte v roku 1995. Okamžite sa dostala na internet. Anderson potom zažalovala video spoločnosť Internet Entertainment Group. Nakoniec manželia uzavreli so spoločnosťou tichú dohodu.

Lily James ako Pamela Anderson počas nakrúcania. (Foto: Profimedia)
Zobraziť galériu (5)
Lily James ako Pamela Anderson počas nakrúcania. (Foto: Profimedia)  (Zdroj: profimedia)

Pam & Tommy

Pripravovanú životopisnú minisériu Pam & Tommy bude režírovať Craig Gillespie (Ja, Tonya) a scenáru sa ujal Rob Siegel. Okrem Stana a Jamesovej sa v seriáli objaví aj Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese či Mozhan Marnò.

Manželstvo sexice Anderson: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia)

Prvá myšlienka o seriáli sa objavila ešte v roku 2018, projekt mali mať na starosti Seth Rogen a Evan Goldberg pod taktovkou ich produkčnej spoločnosti Point Grey Pictures. Minisériu mal režírovať James Franco a zároveň si mal zahrať aj hlavnú postavu Leeho. V decembri 2020 však Franco od projektu odstúpil a prevzala ho spoločnosť Hulu. Rogen a Goldberg ostali výkonnými producentmi seriálu. Nakrúčať sa začalo 5. apríla 2021. 

Manželstvo sexice Anderson: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Pamela AndersonSebastian StanLily James
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu