Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ruža pre nevestu sa blíži do FINÁLE: Markíza rozhodla o osude šou... Bude 2. séria?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Zoznamovacia reality šou Ruža pre nevestu sa blíži do veľkého finále. Ženích Tomáš Tarr zúžil svoje nápadníčky na top trojku, z ktorej si napokon vyberie tú, ku ktorej má najbližšie. No hoci prvá séria ešte nepovedala svoje posledné slovo, Markíza už rozhodla o ďalšou osude projektu. Môžu sa diváci tešiť na 2. sériu?!

Šou Ruža pre nevestu odštartovala na Markíze 3. marca. A hoci spočiatku divákov príliš nezaujala, každou epizódou lákala k obrazovkám viac a viac ľudí. Posledné čísla sledovanosti už dokonca podľa mediaboom.sk tromfli aj mimoriadne úspešnú reality šou Farma. Aj to zrejme Markíze pomohlo pri rozhodovaní o ďalšom osude projektu. 

Hoci 1. séria Ruže ešte nepovedala svoje posledné slovo, zo Záhorskej Bystrice už hlásia, že plánujú natáčať aj 2. sériu. Televízia sa už dokonca začala obzerať aj po dievčatách pre nový ročník zoznamovacej reality šou. A dá sa očakávať, že by sa, podobne ako jednotka, mala natáčať na jeseň a na obrazovky by sa dostala na jar 2024. 

Ako sme na Telkáči už informovali, finále 1. série šou Ruža pre nevestu si diváci kvôli Majstrovstvám sveta v hokeji pozrú až 26. mája. Sledovať ho môžete na televízii Markíza alebo online na streamovacej platforme Voyo. Viac sa dočítate TU»

Ruža pre nevestu sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu