Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mirka z Ruže UKÁZALA FRAJERA: FOTO Aha, aký FEŠÁK ju zbalil!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Budú to už takmer dva týždne odkedy Miroslava Hriňáková z Ruže pre nevestu prezradila, že už nie je sama. Televízna nevesta priznala, že Tomáš Tarr je minulosť a v súkromí si jej srdce získal iný chlap, s ktorým tvorí pár približne od obdobia, kedy sa v televízii vysielala šiesta epizóda Ruže. No a teraz ho konečne ukázala!

To, že Mirka niekoho má, vyšlo najavo prostredníctvom sociálnej siete Instagram, kde minulý mesiac zverejnila záber, kde ju niekto drží za ruku. V tom čase prezradila, že nejde o úplne čerstvú záležitosť. „Tento človek mi je po boku od cca šiestej odvysielanej epizódy. Určite vám ho predstavím, len ešte neprišiel ten správny čas,” vyjadrila sa záhadne a dodala, že svoju polovičku fanúšikom oficiálne predstaví až po promóciách. 

Mirka z Ruže UKÁZALA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

No a tak sa aj stalo. Napriek tomu, že mnohí jej sledovatelia neverili, že jej známosť je skutočná a mysleli si, že ide len o akúsi stratégiu, aby si ľudia prestali myslieť, že je po prehre v Ruži ohrdnutá, partnera naozaj má. A presne tak, ako hovorila, prvé zábery zverejnila na svojom profile na Instagrame. 

Muž, s ktorým Mirka chodí, sa volá Matej a dvojicu evidentne spojila aj ich láska k zvieratám, Je známe, že Mirka je veterinárka a živé tvory miluje, no štvornohým chlpáčom sa venuje aj jej vyvolený. Aha, ako im to spolu pristane! 

Mirka z Ruže UKÁZALA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.H.)
Mirka z Ruže UKÁZALA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Mirka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu