Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jojkárski diváci ZÚRIA: JOJ-ka chystá druhú sériu Ivety ale... Tak NESKORO?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jojkársky seriál Iveta sa stal absolútnym televíznym hitom tohto roku. Komediálny príbeh o jednoduchej dievčine z východného Slovenska, ktorá sa chcela angažovať v modelingu a napokon skončila zamestnaná v inštitúcii pre ľahké ženy, sa stal absolútnym hitom. Po skončení úspešnej prvej série sa diváci začali dopytovať, kedy sa dočkajú pokračovania, lenže... Tak jednoduché to nebude!

Diváci sa tešili márne. Už po skončení prvej sezóny televízia JOJ avizovala, že Iveta sa dočká svojej druhej série. Akurát, že tom čase sa ešte nikto z kompetentných nevyjadril  kedy približne by sa mohla objaviť na televíznych obrazovkách. Aktuálne síce na Kolibe ohlásili, že sa seriál vracia, no mrzutí fanúšikovia sa zistili, že nejde o premiérové časti. Namiesto toho sa dívali na reprízu tých starých. 

Reprízované diely sa podľa portálu mediaboom.sk netešili úspechu, namiesto toho ich sledovanosť prudko klesla. A dnes už je jasné, prečo bolo informácií o druhej sérii tak málo. JOJ-ka ju totižto ešte ani nezačala vyrábať. Na rozdiel od Makrízy, ktorá už týždne pracuje na nových epizódach seriálov Dunaj, k vašim službám či Mama na prenájom, štáb JOJ-kárskej Ivety ešte na pľaci ani nezačal pracovať. 

Jojkárski diváci ZÚRIA: JOJ-ka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Kľúčovou pre Joj bolo udržanie tímu tvorcov so scenáristom Petrom Kolečkom a režisérom Janom Hřebejkom, ale tiež hlavných hereckých tvárí v podobe Alžbety Ferencovej, Zuzany Mauréry alebo Milana Ondríka...Predstaviteľka hlavnej hrdinky Alžbeta Ferencová v uplynulom období nakrúcala nový seriál pre TV Nova a Voyo Dobro došli: More neskryje všetky tajomstvá, Milan Ondrík sa zas dlhodobo pripravoval na stvárnenie postavy Mikuláša Černáka vo filme Jakuba Kronera MIKI, ktorého nakrúcanie prebieha počas celého tohto roka," uviedol web Mediaboom.sk, podľa ktorého by natáčanie novej Ivety malo započať počas augusta. 

Jojkárski diváci ZÚRIA: JOJ-ka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

No a keďže na nakrúcaní sa ešte pracovať nezačalo, pre divákov to znamená jediné. Na rozdiel od markizáckych seriálov, pokračovania Ivety sa vraj počas jesennej sezóny nedočkáme. Druhá séria by sa na obrazovkách mala objaviť až začiatkom roka 2024. Táto informácia, samozrejme, divákov nenechala chladnými a televíziu sa zvalila obrovská vlna ich kritiky. 

Nuž ale, keďže predstavitelia hlavných postáv majú skrátka iné pracovné povinnosti, zostáva len trpezlivo čakať a dúfať, že prípadná tretia séria sa zaobíde bez podobných komplikácií...

Jojkárski diváci ZÚRIA: JOJ-ka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: IvetaTV JOJAlžbeta Ferencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu