Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Drsný odkaz od Azrinho EX: Poriadne jej NALOŽIL… Podal si aj DENISA!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Je to len pár dní, čo boli diváci Farmy svedkami mimoriadne nepríjemnej situácie. Na statok totiž v rámci návštev prišiel Emil - bývalý partner Azri. Pár začali tvoriť len dva týždne predtám, čo mladá čiernovláska nastúpila do hry. Počas jej pobytu na Farme sa toho však veľa zmenilo, a to vrátane jej citov k Emilovi, keďže Azrino srdce si postupne získal Denis. No a ako sa dalo očakávať, návšteva nedopadla práve najlepšie...

Keď Denis zistil, že na statok prichádza Emil, odišiel mimo centra diania a s návštevou sa ani neprivítal. Azre totiž sľúbil, že ak jej bývalý frajer príde, on sa stiahne do ústrania a pôjde pásť ovce, aby sa vyhli trápnej situácii. Tak aj urobil. Aj napriek tomu bolo Emilovi hneď jasné, že všetko nie je s kostolným poriadkom. V rukách držal obrovskú kyticu, no Azra sa najprv hodila okolo krku svojej najlepšej kamarátke.

Neskôr mali priestor na to, aby sa porozprávali. Keď jej Emil povedal, že na ňu čaká, nedočkal sa reakcie, v akú dúfal. Azra Emilovi naznačila, že sa niečo zmenilo a to, že spolu vonku budú, nie je také isté. O blízkom vzťahu s Denisom mu ale pomlčala. Túto súkromnú debatu nechcela viesť pred množstvom kamier a mala v úmysle povedať si to po návrate domov, keďže ide len o pár dní navyše. Ich rozlúčka bola napokon celkom vlažná. 

Drsný odkaz od Azrinho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Drsný odkaz od Azrinho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Azra sa z celej veci spamätávala a pochytila sa aj s Mirkou, Luciou a Emou, ktoré do nej sústavne rýpali a zasypávali ju nepríjemnými a uštipačnými poznámkami. Zastal si ju akurát tak Denis, ktorý sa ženám snažil vysvetliť, že Azre nemajú čo zazlievať, keďže s Emilom tvorila pár len dva týždne, no a na Farme sú spolu už viac ako dva mesiace. Keď sa situácia ako tak upokojila, dvojica už trávila večer ako vždy - spoločným "mojkaním" v posteli. 

Drsný odkaz od Azrinho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a... Aktuálne sa k celej veci vyjadril aj samotný Emil, ktorý už mal tú česť vidieť celú epizódu. A veru, servítku pred ústa si rozhodne nedával. ,,To, že mi to Azra nepovedala, bolo veľmi detinské. A ešte horšie je to, že sa vyspala s poštárom. Prečo som mu povedal poštár? Ja neviem. Najhoršie na celej tej Farme bolo to, že ten chlapec nevedel dôjsť a povedať mi: ,Vyku*oval som ti frajerku!‘ Nič to… Všetko dopadlo tak, ako má. Všetci ste videli ich pravú tvár," zverejnil vo videu na sociálnej sieti Instagram. 

„Videli ste to, ako s ňou spáva a ako spolu spali ešte v ten večer, ako som tam bol. Úplne stačilo, aby prišiel, povedal mi to, ja by som si dal dole mikrofón, sadol by som si na somára a išiel domov. Nič to. Stalo sa,“ dodal Emil, ktorý Azre poslal ešte jeden odkaz.: ,,A Azra nech sa radšej k tomu ani nevyjadruje!“ uzavrel, hoci si zrejme ešte úplne neuvedomuje, že ak by sa mu Denis takto verejne priznal priamo pred kamerami, celá situácia mohla skutočne dopadnúť ešte trápnejšie a horiše keďže by sa na ňu dívalo celé Slovenko...

Drsný odkaz od Azrinho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: EmilDenisFarma 15Azra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu