Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

SkyShowtime hlási: Elitní Sparťania dorazia na naše obrazovky vo februári 2024

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SkyShowtime)

SkyShowtime dnes oznámila, že očakávaná druhá séria populárneho seriálu HALO sa objaví na platforme vo februári 2024. Prvé dve epizódy budú k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 9. februára, zvyšné epizódy budú uvádzané každý týždeň.

V druhej sérii vedie Master Chief John-117 svoj tím elitných Sparťanov proti mimozemskej hrozbe známej ako Covenant. Po šokujúcej udalosti na opustenej planéte sa John nemôže zbaviť pocitu, že sa jeho vojna čoskoro zmení, a riskuje všetko, aby dokázal to, čomu nechce veriť nikto iný – že Covenant sa chystá zaútočiť na najväčšiu pevnosť ľudstva. Keď je galaxia na pokraji svojich síl, John sa vydáva na cestu za kľúčom k záchrane ľudstva alebo jeho zániku – Halo. Seriál pod vedením výkonného producenta Davida Wienera (Brave New World) sa odohráva vo svete, ktorý sa prvýkrát objavil v roku 2001 pri uvedení prvej hry HALO pre Xbox®. V seriáli HALO, ktorý dramatizuje epický konflikt medzi ľudstvom a mimozemskou hrozbou známou ako Covenant v 26. storočí, sa prelínajú hlboko vykreslené osobné príbehy s akciou, dobrodružstvom a bohato spracovanou víziou budúcnosti.

SkyShowtime hlási: Elitní Sparťania
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SkyShowtime)

V hlavných úlohách seriálu HALO sa predstaví Pablo Schreiber (American Gods) ako Master Chief, Spartan-117 a Natascha McElhone (Californication) ako doktorka Halsey, ktorí sú zároveň producentmi tejto série. Medzi ďalších vracajúcich sa hercov patria Jen Taylor (herná seria HALO, RWBY) ako Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) a Danny Sapani (Penny Dreadful). Medzi nových hercov v tejto sérii patrí Joseph Morgan, k seriálu sa pripojí ako James Ackerson, hrozivý agent tajnej služby, ktorý celú svoju kariéru stúpal v radoch tajného úradu námornej rozviedky BR OSN. Seriál HALO je z produkcie spoločnosti SHOWTIME v spolupráci s 343 Industries a Amblin Television. Výkonným producentom druhej série HALO je David Wiener spolu so Stevenom Spielbergom, Darrylom Frankom a Justinom Falveym pre Amblin Television. Kiki Wolfkill pôsobí ako výkonná producentka pre Xbox/343 Industries spolu s Ottom Bathurstom a Tobym Lesliem pre One Big Picture a Gianom Paolom Varanim. Seriál medzinárodne distribuuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.

 

Viac o téme: SeriálSkyShowtimeHALO
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu