Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Martin Klinčúch sa vo fitku pokúsil zbaliť dievča: Skúsil LACNÝ TRIK... Nevyšlo!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Človek by si povedal, že mladý a atraktívny muž, akým je Martin Klinčúch, nemá s pozornosťou dievčat ani najmenší problém. Predsa len, vďaka účasti v mnohých televíznych projektoch si vybudoval naozaj slušnú základňu fanúšikov. Nuž ale... Ani to, že je chlap známou tvárou zo šoubiznisu občas nie je zárukou úspechu...

Už v sobotu 2. marca o 21.35 h na Jednotke uvidia diváci premiérovú epizódu populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer. Ten v najnovšom vydaní  privíta mladého slovenského herca a speváka Martina Klinčúcha, ktorý je aktuálne študentom prvého ročníka na VŠMU. Okrem toho momentálne stvárňuje hlavnú postavu v muzikáli Jozef a jeho zázračný farebný plášť v Divadle Andreja Bagara v Nitre.

Martin Klinčúch sa vo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS)

Martin prekvapí Petra Marcina príbehom zo svojho súkromia. Odvaha mu nikdy nechýbala a keď v posilňovni zbadal dievča, ktoré sa mu zapáčilo, okamžite vymyslel taktiku ako sa s ňou zoznámiť. „Keď sme pri tých dievčatách... Nedávno, keď som bol vo fitku, som videl dievča. Pekné. A som rozmýšľal, že ako k nej prísť tak, aby som nebol nejaký taký dotieravý alebo niečo. Nájsť si spôsob, ako ju osloviť, aby sme potom rozvinuli konverzáciu," začal vysvetľovať herec. 

Jeho premyslený postup bol jednoduchý a hoci v podstate zafungoval, výslednému efektu sa minul... Čo urobil a ako nakoniec dopadlo nadviazanie novej známosti tohto charizmatického herca sa dozviete vo videu nižšie. Nenechajte si však ujsť celý rozhovor Petra Marcina a Martina Klinčúcha už v sobotu večer o 21.35 h na Jednotke v relácii Neskoro večer!

Martin Klinčúch sa vo fitku pokúsil zbaliť dievča: Skúsil LACNÝ TRIK... Nevyšlo! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Neskoro večerMartin Klinčúch
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu