Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VTIPNÉ priznanie Tůmu: TOTO mu vôbec NEJDE!

Filip Túma Zobraziť galériu (6)
Filip Túma (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás na obrazovkách TV JOJ čaká nová epizóda súťažno zábavnej šou Vtip za stovku. Ani tentokrát nebude núdza o množstvo vtipných momentov, o zábavné historky sa tentokrát postará štvorica v zložení Filipa Tůmu, Marty Jandovej, Ondreja Kandráča a Jána Lašáka!

Keďže pozvanie do relácie prijal hokejista Ján Lašák, je zrejmé, že v diskusii príde aj na tému športu. „Mne Jano povedal na benefičnom zápase, keď sme spolu hrali v Spišskej, že Kandráč, ty choď dopredu. Úplne že na útok. Lebo máš dobré nahrávky," zaspomínal si populárny muzikant na príhodu s hokejistom. 


Štvorica sa potom zabávala vtipmi, no a Martu Jandovú zrazu zaskočilo, že Filip Tůma jej pripomína partnera. Prečo? „Ty máš parfém, ako môj manžel," vyhlásila, na čo okamžite zaregoval Ondrej Kandráč a upozornil ju, aby si ich večer náhodou nepomýlila. „A možno je tiež dobrý gynekológ. Si dobrý gynekológ?" Zaujímala sa speváčka. „Ochotník - amatér," vyhlásil o sebe herec, ktorý Vtip roka moderuje.  Počas rozhovoru sa aj on podelil o historku na tému šport. A divákov dostal do popuku... Podľa všetkého mu jedna vec absolútne nejde... Viac sa ale dozviete v našom videu! 

VTIPNÉ priznanie Tůmu: TOTO mu vôbec NEJDE! (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Filip TůmaMarta JandováJán LašákVtip za stovku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu