Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Veľká ZMENA: Diváci Survivor sa BÚRILI… Televízia konečne ZAKROČILA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Konečne vypočuli hlas divákov! Už od samého začiatku šou Survivor mali diváci problém, ktorý riešili aj počas minulej série. Túto sezónu to nebolo inak a šťažnosti neustále pribúdali. Človek si myslel, že už sa asi nič nezmení, lenže... Stalo sa to!

Keďže šou Survivor je prioritne určená pre platformu Voyo, kde sa jednotlivé diely vysielajú v predstihu, na sociálnych sieťach sa častokrát objavila identita toho, kto zo šou vypadol. A to len veľmi krátko po odvysielaní nového dielu na spomínanej platforme Voyo. Mnohí diváci si epizódu ešte ani nestihli zapnúť a už bolo jasné, kto je z hry von. 

Veľká ZMENA: Diváci Survivor
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Problém mali aj televízni diváci, no a na instagramových profiloch, kde sa objavujú informácie o Survivor, pribúdali nahnevané reakcie. „Nemôžete aspoň chvíľu počkať? Akurát som si to išla zapnúť a už viem, koho vyradili," či „Super, ešte som si to nestihol pustiť a už ani nemusím, lebo ste to hneď prezradili. Nemôžete aspoň urobiť nejaké upozornenie, že spoiler, nech sa tomu vieme vyhnúť?" hromžili nahnevaní fanúšikovia. 

A televízie Markíza a Nova konečne zakročili. Konkrétne na profile českého Voya sa objavil príspevok o vyradenom súťažiacom, avšak tvorcovia to najnovšie zariadili tak, že nie je jasné, o koho ide a ak to chce divák zistiť, musí sa prekliknúť na ďalšiu fotku. Nie je potrebné dodávať, že fanúšikov tento krok mimoriadne potešil a televízi poslali samé pozitívne reakcie. Aha, ako to teraz vyzerá! 

Viac o téme: Survivor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu