Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

ŠOKUJÚCE KONANIE muža z Prahy: Myslel si, že mu píše slávna sexbomba... Prišiel o tisíce eur!

Muž z Prahy uveril tomu, že je v kontakte so Scarlett Johansson Zobraziť galériu (2)
Muž z Prahy uveril tomu, že je v kontakte so Scarlett Johansson (Zdroj: Pixabay a SITA)

PRAHA - Jeho americký sen sa rýchlo rozplynul! A mal trpkú príchuť. Predstava, že si s vami píše krásna herecká hviezda svetového rangu je síce krásna, avšak poriadne podozrivá. Svoje o tom vie už aj istý muž v Prahy, ktorý sa stal obeťou nemilého podvodu.

Ako informuje tn.cz falošná Scarlett Johansson kontaktovala spomínaného muža prostredníctvom aplikácie WhatsApp. Tam prišla s lákavou ponukou, ktorej on neodolal. Ponúkla mu totiž svoju fanúšikovskú kartu, ktorá mu vraj zaručí krásny príjem.

Nadšený muž dlho neváhal. S vidinou slušného zisku si požičal viac ako 2 300 eur, aby si kartu mohol zakúpiť. Na oplátku mu bolo sľúbené, že bude mesačne dostávať 5-tisíc dolárov (cca 4 700 eur). 

Spoločne s fanúšikovskou kartou dostal aj kreditnú kartu, na ktorej malo byť 5 miliónov dolárov. Tú sa viackrát pokúšal použiť. Ale žiaľ, bezvýsledne. „Banka mu túto kartu zablokovala a poškodený bol tak nútený poslať tisíc dolárov právnemu zástupcovi "herečky", aby mu ju opäť odblokovali. Táto situácia sa niekoľkokrát opakovala. A hoci nemohol platiť touto kartou, ani mu na účet nechodili peniaze, opakovane posielal tisíce dolárov na jej odblokovanie prostredníctvom bitcoinmatu,” uviedol policajný hovorca Jan Rybanský. 

Scarlett Johansson je krásna žena.
Zobraziť galériu (2)
Scarlett Johansson je krásna žena.  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Popri všetkých týchto finančných aktivitách bol spomínaný muž v kontakte so "Scarlett Johansson", s ktorou sa dokonca dohodol, že ju navštívi v New Yorku. Jeho radosť mu nakoniec pokazil údajný hovorca herečky, ktorý si jeho návštevu jednoducho neprial. Ako uvádza tn.cz spomínaného muža vyšlo písmenkovanie si s údajnou sexicou poriadne draho. Viac ako 6-tisíc eur jej naposielal kvôli fanúšikovskej karte, zhruba 400 eur ho stálo storno leteniek.  

Viac o téme: Scarlett Johansson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu