Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pred 2 týždňami povedala ÁNO a… Hanychová OPÄŤ v bielom: Prehovorila o svadobnej noci!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Bol to obrovský šok, keď sa 29. decembra prevalilo, že sa Agáta Hanychová (38) opäť vydala. Áno povedala svojmu ex Mirkovi Dopitovi (39), ktorý je otcom jej syna Kryšpína (12). Od ich veľkého dňa uplynuli 2 týždne a tmavovláska sa do bieleho obliekla opäť. A prehovorila aj o svadobnej noci!

Agáta Hanychová sa po rozvode s Jakubom Prachařom a rozchode s Jaromírom Soukupom opäť vydala. V jej živote však nie je nový chlap - áno povedala otcovi svojho prvorodeného syna Kryšpína, Mirkovi Dopitovi. Svadba sa konala 29. decembra v Prahe... A po dvoch týždňoch sa do bielych šiat obliekla opäť. 

Nerobila však ďalšiu veselku, ale šaty, v ktorých sľúbila manželovi vernosť, predviedla na módnej prehliadke. „Tentokrát ale boli poriadne zapnuté, takže mi nepadali,“ vyjadrila sa pre eXtra.cz Hanychová, ktorá v bielej róbe predviedla aj svoj nadupaný dekolt. A možno prehliadku využili s manželom na reparát. 

Ako totiž Agáta na akcii priznala, svadobnú noc si ešte neužili. „Svadobná noc ešte neprebehla, pretože my sme doteraz neboli spolu sami. Stále medzi nami leží nejaké dieťa. Takže tehotná zrejme byť tiež nemôžem,“ dodala Hanychová. A pozrite, aká krásna nevesta z nej bola!

Pred 2 týždňami povedala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Agáta HanychováMiroslav Dopita
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu