Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kontroverzný ŽENÍCH z Markízy: Ženám sa NEPÁČIL, ale... Aha, ako vyzeral s KRÁTKYMI VLASMI!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulo už niekoľko týždňov, odkedy televízia Markíza predstavila nového ženícha, ktorý sa stane hlavnou tvárou nadchádzajúcej série šou Ruža pre nevestu. Na adresu Radka Urbanyaka (34) sa v tom čase zniesla obrovská lavína kritiky. A mnohým fanúšikom vadila skutočnosť, že je "dlhovlasý"...

Ako sa dalo očakávať, Radkov vzhľad okamžite okomentovalo množstvo ľudí. A nedalo im, aby nového ženícha neporovnávali s tým predchádzajúcim. Viacerým diváčkam sa Radko skrátka nepáčil a neodpustili si ani nepríjemné a štipľavé komentáre. „To už ste naozaj nemohli nájsť niekoho krajšieho?" „Tie influencerky hovorili, že je pekný... Fakt hovorili o ňom?" či „No Tomáš bol oveľa krajší," písali v diskusiách, ktoré vyznievajú skutočne povrchne. 

Kontroverzný ŽENÍCH z Markízy:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na Radka si neodpustili ani rôzne prirovnania, najčastejšie ho častovali komentármi, že sa podobá na Princa Krasoňa z rozprávky Shrek. „Alebo ako Ego, keď nosí dlhé vlasy," vrhli sa do diskusie dámy, no a z ich slov je zrejmé, že zásadným problémom je práve jeho účes. No ale... Čo si budeme hovoriť. Kým niektoré ženy sú vyslovene vysadené na dlhovlasých mužov, drvivej väčšine takýto štýl prekáža. 

My sme si ale všimli, že Radko v minulosti preferoval krátke vlasy. 34-ročný fešák ešte minulý rok nosil krátky účes a vyzeral úplne inak. A týmto jeho FOTO zo sociálnej siete Instagram určite neodolajú ani dámy, ktorým sa nepozdávala práve dĺžka jeho vlasov. Aha, ako mu to seklo! 

Viac o téme: Ruža pre nevestu Radko Urbanyak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu