Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

DCÉRA Zuzany Belohorcovej: Už dávno nie je dievčatko... Aha, ako vyrástla!

Zobraziť galériu (17)
(Zdroj: TV Prima)

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že Zuzana Belohorcová (47) už dlhé roky nepôsobí ako moderátorka, verejnosť ju stále registruje. Sexi blondínka najnovšie otvorila slovenskú pobočku realitnej agentúry, ktorá vznikla na Tenerife, no a okrem toho, že na uvedenie tohto biznisu prišlo mnoho známych hostí... Ukázala sa aj jej dcéra Salma!

Piatkový podvečer v Bratislave patril Zuzane Belohorcovej a jej manželovi Vlastovi Hájkovi. V blízkosti Hodžovho námestia okolo 17:30 dvojica očakávala pozvaných hostí ,ktorých pozvali na otváranie slovenskej pobočky svojej realitnej kancelárie. No medzi tými najdôležitejšími pozvanými  boli aj ich deti - mladší Nevio a staršia Salma.

Práve Belohorcovej dcérka je vo svojich takmer 14-rokoch mimoriadne aktívna na sociálnych sieťach, napríklad na takom Instagrame ju už sleduje viac ako 15-tisíc obdivovateľov. No a hoci ju verejnosť eviduje, na otváraní realitnej agentúry aj tak prekvapila. Salma totiž pôsobila akoby bola oveľa staršia.

Mladučká dcéra Belohorcovej a Hájka je evidentne mimoriadne vyspelá, čo okrem jej výzoru potvrdil aj spôsob jej správania. Salma pôsobila absolútne kultivovane, nehovoriac o tom, že bola skutočne krásna, Aha, ako vyzerala! 

DCÉRA Zuzany Belohorcovej: Už
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Ján Zemiar )
DCÉRA Zuzany Belohorcovej: Už
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Viac o téme: Zuzana BelohorcováDcéraSalma Hájek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu