Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Marián Gáborík sa ukázal ako znalec žien: Presne vie, kedy je žena najviac NADRŽANÁ!

Marián Gáborík sa ukázal ako znalec žien
Marián Gáborík sa ukázal ako znalec žien (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V relácii Záhady tela si svoje znalosti o ľudskom tele tentokrát preverí štvorica: Dagmar Dianová s Jánom Lašákom a Martina Zábranská s Mariánom Gáboríkom.

V štúdiu relácie Záhady tela to bude poriadne iskriť! Pri otázke, či ľudia s nižším sebavedomím viac klamú, sa do seba pustili známi hokejisti. Marián Gáborík povedal Janovi Lašákovi, že on so svojim sebavedomím teda určite nikdy neklamal a spustila sa vášnivá diskusia. Moderátorky Didiana a Maca sa ani nedostali k slovu. To však nebolo všetko. Pri jednej z otázok sa Maca Zábranská s Mariánom Gáboríkom poriadne zapotili. Kým Maca nemala ani tušenie, ako odpovedať, bývalý hokejista prišiel so zaujímavou teóriou a hľadal podporu aj u svojho hokejového kolegu. Ten ho v tom však nechal poriadne sa vykúpať.

Nuž a do tretice Maca Zábranská ukázala naozaj nezvyčajnú schopnosť – dokáže sa jazykom dotknúť nosa. Toho sa chytil Marián Gáborík, ktorý všetkých šokoval tým, že to dokáže tiež. Maca však vytiahla ešte jeden tromf. Pozrite si, čo všetko táto dvojica dokáže a nenechajte si ujsť množstvo ďalších zábavných momentov už v sobotu večer o 20.30 na Jednotke v relácii Záhady tela!

Marián Gáborík sa ukázal ako znalec žien: V tomto období je žena najviac nadržaná! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Marián GáboríkZáhady tela
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu