Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Serkan z Lásky na prenájom ukázal SESTRU: Krásne vyznanie a... AHA, ako vyzerá!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: KANAL D)

ISTANBUL - Turecký herec Kerem Bürsin (36) sa do povedomia Slovákov zapísal ako Serkan Bolat zo seriálu Láska na prenájom, či ako Ates Arcali v Nauč ma milovať. Sympatický Turek si okamžite získal srdcia fanúšičiek po celom svete... A hoci sa o žiadnej jeho oficiálnej priateľke nevie, dnes odhalil ženu, ktorú veľmi miluje. Reč je o jeho sestre. Napísal jej krásne vyznanie a... Aha, ako vyzerá!

Herec Kerem Bürsin má jedného súrodenca - sestru Melis. Tá má čoskoro narodeniny a pri tejto príležitosti sa fešák z Turecka rozhodol, že ju prekvapí. Nasadol preto do lietadla a odletel do Kanady, kde žije, aby jej mohol popriať všetko najlepšie. 

Z celej tejto "utajenej akcie" zverejnil na sociálnej sieti Instagram video aj s krásnym vyznaním. „Moja prvá kamarátka a občas moja jediná kamarátka. Lepšiu sestru som si ani nemohol priať. Ľúbim ťa. Aj keď som ťa nemohol prekvapiť (Ďakujem mami a oci!)“ napísal k záberom z cesty. A na záberoch vidno aj spomínanú Melis. Pozrite, ako vyzerá Keremova sestra!

Viac o téme: Láska na prenájomNauč ma milovaťKerem Bürsin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu