Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Anna Slováčková bojuje s RAKOVINOU: Prehovorila o PARTNEROVI... Má to s ňou náročné!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Instagram A.S.)

BRATISLAVA - Počas minulého roka si dcéra Felixa Slováčka a Dagmar Patrasovej myslela, že jej život sa opäť vráti do starých a najmä zdravých koľají. Po tom, čo sa Anička Slováčková (28) úspešne vyliečila z rakoviny prsníka, však prišla ďalšia zdrvujúca správa. Vlani v októbri sa na verejnosť dostala informácia, že zákerná choroba opäť zaútočila. A tentokrát sa jej usadila na pľúca...

Anička nestráca nádej a má obrovskú chuť žiť. Podstupuje liečbu a robí všetko pre to, aby sa jej rakovinu podarilo opäť poraziť. Obrovskou oporou sú jej známi rodičia, brat, kamaráti ale aj fanúšikovia. No a v neposlednom rade aj jej partner, o ktorom toho veľa nehovorí. Tentokrát však predsa len prezradila niečo zo svojho súkromia a priznala, že jej priateľ to s ňou nemá práve jednoduché... 

„Môj priateľ sa o mňa naozaj láskyplne stará, je mi nablízku a veľká opora. A nie je to pre neho jednoduché. Zvládať moje nálady. Počas liečby sa mení telo, zrazu ste bez vlasov, opuchnutá. Prvýkrát to bolo celkom ťažké, teraz už viem, do čoho idem a čo ma čaká. Nedokážem si predstaviť, že muž v takej ťažkej chvíli svoju ženu opustí,“ povedala Anička v rozhovore pre whatnews.cz. 

Anna Slováčková bojuje s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

Umelkyňa sa zo všetkých síl snaží udržať si zdravú psychiku a v rámci možnostá zostať pokojná. „Naučila som sa mať viac rada, aj v tejto situácii. Milovať svoje vnútro, uvedomiť si krásu duše, aj keď pohľad do zrkadla hovorí niečo iné. A podporiť telo, ktoré bojuje. Dať mu starostlivosť, ktorú zaslúži, pohladenie. A starať sa o svoju hlavu. Aj keď si niekedy pripadám ako zoschnutá korytnačka. Základ je mať sa rád. A mať okolo seba ľudí, ktorí vás majú radi. Uzdravenie je aj o láske," myslí si mladá herečka a speváčka. 

O chorobe hovorí otvorene aj preto, aby motivovala ďalších ľudí. Základom je nezabúdať na prevenciu. „A myslieť na to, že psychické zdravie ide ruka v ruke s fyzickým. Keď sa bude človek dlhodobo trápiť, tak si to telesná schránka raz jednoducho odskáče. A tiež je dôležité mať sa rád. Neriešiť hlúposti. Užívať si každý deň a radovať sa z maličkostí," dodáva Anička Slováčková, ktorej držíme palce, aby sa z rakoviny vyliečila a tentokrát už naozaj definitívne. 

Anna Slováčková bojuje s
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram A. S. )

Viac o téme: RakovinaAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu