Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nečakaný KONIEC v Let's Dance: Prekvapený bol aj sám Juraj Bača... Takto svoj KONIEC okomentoval!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Veľkonočné kolo Let's Dance sa stalo osudným Jurajovi Bačovi a Patrícii Piešťanskej. Dvojica sa po sčítaní SMS hlasov a bodov od poroty ocitla na chvoste tabuľky a v 5. kole vypadla. Takýto výsledok však nečakali ani oni sami... Takto svoj koniec v šou okomentoval s odstupom herec!

V 5. kole Let's Dance sa v ohrození ocitli Juraj Loj s Natáliou Horváthovou a Juraj Bača s Patríciou Pieťanskou. Po sčítaní SMS hlasov a bodov od poroty napokon tanečnú šou museli opustiť Juraj Bača a Patrícia Piešťanská. Takýto výsledok však prekvapil aj samotnú dvojicu - svoj koniec v šou tak skoro nečakali. 

Nečakaný KONIEC v Let's
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„Takto... Naozaj sme to nečakali. Naozaj nie. A teraz ma možno trochu mrzí, že sme si neuvedomili, že toto je šou a nie o tých presných tanečných krokoch,“ zahlásil okamžite po vypadnutí Bača. A s jeho slovami sa stotožňovali aj mnohí diváci, ktorých rozčuľuje, že v súťaži naďalej zotrvávajú páry, pri ktorých sa o tanci veľmi hovoriť nedá. 

To, že jeho vypadnutie vyvolalo medzi divákmi veľké vášne, si zjavne všimol aj on, a tak sa rozhodol k fanúšikom prehovoriť a vyzvať ich, aby sa ďalej jeho vypadnutím netrápili. „Jazda menom Let's Dance sa pre mňa skončila. Ďakujem veľmi pekne za vašu podporu a za vaše správy. Veľmi si to vážim. Asi to tak malo byť. Takže navrhujem, keďže je Veľkonočný pondelok, netrápme sa nad vecami, ktoré aj tak nevieme zmeniť,“ vyjadril sa s odstupom Bača na sociálnej sieti Instagram.

Nečakaný KONIEC v Let's
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Let's DanceJuraj BačaPatrícia Piešťanská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu