Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohreb Denisy (†36) z MasterChefa: Netradičný DETAIL... Splnili jej tým posledné želanie!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram D.Cz.)

BRNO - Minulý týždeň Česko zasiahla správa o úmrtí Denisy Cziglovej (†35), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka českej verzii kuchárskej šou MasterChef. Brunetka statočne bojovala s nádormi na mozgu, vyhrať sa jej však nepodarilo. V utorok sa vo Veľkej obradnej sieni krematória mesta Brno konala posledná rozlúčka. Netradičný detail... Smútiaci jej tým splnili posledné želanie!

Zákerná rakovina vstúpila do života mladej ženy v roku 2014. Vtedy Denisa podstúpila 4 operácie a ďalej sa rozhodla liečiť sama zdravým jedlom. Žiaľ, choroba zaútočila opäť a v agresívnejšej forme. V lete preto nasadila novú bioliečbu a jej výsledky spočiatku vyzerali naozaj výborne.

Minulý týždeň však Česko zasiahla smutná správa - bývalá súťažiaca zo šou MasterChef svoj boj o život prehrala. „Tieto riadky sa nepíšu ľahko, ale naša Deniska dnes prehrala svoj boj s ťažkou chorobou a bila sa statočne, až do samého konca. Naša bolesť je veľká, ale úprimne veríme, že už jej je lepšie,“ zverejnila smutná správu rodina prostredníctvom sociálnej siete Instagram. 

V utorok o 10:15 sa vo Veľkej obradnej sieni krematória mesta Brno, v ktorom sa Denisa narodila, konala posledná rozlúčka. Prišli priatelia, blízki, aj modelka Lenka Limberská, s ktorou sa kuchárka kamarátila viac ako 12 rokov. Aj ona, ako aj mnoho ďalších, sa rozhodla splniť svojej priateľke posledné želanie - prišla v červených topánkach na opäťku. Česť jej pamiatke!

Pohreb Denisy (†36) z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.Cz.)

Viac o téme: MasterChefDenisa Cziglová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu