Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

TV TIPY, ktoré vás budú baviť: Štartuje nová kriminálna miniséria o rukojemníckej dráme

(Zdroj: Repro foto YouTube/tv joj)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tešiť sa môžete na zaujímavé filmy aj staršiu kultovú klasiku. Na TV JOJ štartuje nová akčná miniséria.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Rocketman

Epický fantastický muzikál Rocketman, zachytávajúci neuveriteľný osud Eltona Johna i zlomové okamihy jeho života, sleduje úžasnú cestu umelcovej premeny z nesmelého začínajúceho klaviristu Reginalda Dwighta na svetovú superstar Eltona Johna.

UTOROK 20:30 Jednotka - Žiť svoj sen

Komédia o žene, ktorá sa napriek nesúhlasu okolia rozhodne začať nový život a splniť si svoj sen.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Zlatokopky

Žraloci z Wall Street okradli, koho mohli, a nikdy za to neniesli žiadne následky. Teraz nastal čas vyrovnať si účty! Šťavnatý príbeh o partičke šikovných striptérok a tanečníc, ktoré sa rozhodli rozbehnúť výnosný podnik a okrádať svojich bohatých klientov, predovšetkým finančníkov z Wall Street. Skutočný príbeh inšpirovaný virálnym článkom v New York Magazine sleduje skupinu tanečníc zo striptízového klubu, ktoré sa rozhodne obrátiť pravidlá hry a okrádať svojich bohatých klientov. 

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Vojna svetov

Scenárista David Koepp sa inšpiroval slávnym románom H. G Wellsa, ktorého témou je invázia Marťanov na planétu Zem. Jeho príbeh však presunul z konca 19. storočia do horúcej súčasnosti. Robotníka Raya Ferriera trápia problémy v rodine, ktorej členovia si prestávajú rozumieť. Ray sa stane svedkom zvláštnej udalosti, ktorá navždy zmení životy ich všetkých. Akýsi ohromný vojnový stroj na troch nohách sa vynorí z hĺbky zeme a skôr, ako ktokoľvek stihne zareagovať, začne spaľovať všetko vo svojom dosahu. Normálny deň sa náhle zmení na najhroznejší zážitok ich života...

PIATOK 20:30 Markíza - Účtovník

Christian je matematický génius, ktorý má lepší vzťah k číslam než k ľuďom. Pod zásterkou malomestskej účtovníckej kancelárie, pracuje ako nezávislý účtovník pre niekoľko najnebezpečnejších zločineckých organizácií na svete. S postupným sťahovaním slučky zo strany oddelenia pre boj s organizovaným zločinom ministerstva financií, prijme legálneho klieta: prosperujúcu spoločnosť zaoberajúcou sa robotikou, v ktorej účtovníčka zistila nezrovnalosti. Čím viac Christian odkrýva účtovné záznamy a približuje sa k odhaleniu pravdy, tým viac začína v jeho okolí stúpať počet mŕtvych...

SOBOTA 20:35 JOJ - Ultimátum

V sobotu štartuje na TV JOJ slovensko-český kriminálny seriál. Televízia sľubuje napätie, drámu a výnimočné herecké výkony. Rukojemnícka dráma Ultimátum je 8-dielna miniséria, ktorú natočili v koprodukčnej spolupráci s Českou televíziou. Obsahovo príbeh vychádza z tradície skutočných príbehov, ktoré reflektujú aktuálne spoločenské dianie a ponúkajú divákovi pohľad za oponu.

Policajný vyjednávač Dano Andrik sa ocitá uprostred rukojemníckej drámy na oddelení kardiochirurgie, kde sa okrem ministra obrany nachádza aj Danova tehotná priateľka Lena. Aby ju Dano spolu s pacientmi a personálom dostal na slobodu, musí čeliť požiadavkám nevyspytateľného únoscu Korňana na jednej strane a tlakom najvyšších politických špičiek na druhej. Čas beží a Dano sa musí rozhodovať rýchlo: či postupovať podľa príkazov z najvyšších miest, alebo - paradoxne - pomôcť únoscovi očistiť jeho meno. (tv joj)

NEDEĽA 20:35 JOJ - 3Bobule

Po niekoľkých rokoch a zberoch úrody sa Honza s Klárou stali majiteľmi vinárstva a rodičmi roztopašných dvojčiat. Každodenné starosti však dokážu byť občas nesmierne unavujúce, takže v manželstve im to teraz až tak neklape. Navyše prichádza rozhodujúci čas vinárskeho roka - vinobranie. Honza s Klárou majú problémov nad hlavu - popri manželstve riešia krádeže vo viniciach. Klára bojuje s predsudkami okolia, ktoré neverí, že žena môže robiť kvalitné víno a prekročiť tieň svojho otca. Ešteže ten ju všetkým prevádza prostredníctvom vtipných a múdrych rád ako naslovovzatý vinársky i životný guru.

Honza sa po rokoch stretáva s neodolateľným kumpánom Jirkom. Ten sa nadšene hrnie na návštevu Moravy, aby pomohol so zberom hrozna, čomu, samozrejme, vôbec nerozumie. Honzovi pritom zatají, že svojho pubertálneho syna, ktorý s ním cestuje, tak trocha uniesol a zároveň sám uteká pred dlhmi, ktoré medzitým stihol nazbierať. Jirkova prítomnosť dokáže spoľahlivo vniesť do života všetkých okolo vítaný i nevítaný rozruch. S veriteľmi a políciou na krku, s pomocou starých známych, susedov Kozderku a Františka, sa začína séria komických omylov a nedorozumení.

Viac o téme: Vojna svetovZlatokopky3BobuleÚčtovníkUltimátum
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu