Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obľúbené TV TIPY, z ktorých si vyberie každý: Tešiť sa môžete na kultové klasiky ale aj nové filmy

(Zdroj: Garfield Film)

Začal sa nám nový týždeň a my vám tradične prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Televízie stavili na komédie, ale aj akčné drámy či sci-fi. Vybrať si budete môcť z novších filmov ale aj starých kultových klasík.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Muž so zajačími ušami

Muž so zajačími ušami je komédiou o mužovi, ktorému prevráti život naruby jeden telefonát, ale aj rozprávaním o našich predstavách o vlastnom živote, premene medziľudských vzťahov a priateľstve.

UTOROK 20:30 Dajto - Anjeli a démoni

Keď Robert Langdon objaví dôkazy o znovuobnoveniu starovekého tajného bratstva, čelí smrteľnému nebezpečenstvu. Svoje sily spojí s Vittoriou Vetrou, krásnou a záhadnou talianskou vedkyňou. Langdon a Vetra sa vydávajú na nepretržitú cestu a dobrodružstvom nabitú naháňačku medzi zapečatenými kryptami, katakombami a opustenými katedrálami. Na svojej ceste sledujú 400 rokov staré symboly, ktoré znamenajú jedinú nádej na prežitie Vatikánu.

STREDA 20:30 Joj Plus - Návrat do budúcnosti 3

Pri predchádzajúcej záchrannej akcii sa nešťastnou náhodou ocitol Doc Brown v 19. storočí. Marty McFly sa to dozvie z listu, ktorý mu priateľ z onej doby pošle. Zároveň popíše, ako má opraviť stroj času, aby sa z roku 1955 dostal domov, do roku 1985. Stroj v podobe moderného auta ukryl Doc v opustenej banskej chodbe.

Dostať sa o 70 rokov späť je pre Martyho hračkou. Doletieť 100 rokov opačným smerom a ešte vo dvojici by tiež nemal byť nejaký veľký problém, keby... Keby Marty na úteku pred Indiánmi neprerazil nádrž s drahocenným palivom... Keby sa na scéne neobjavil prapredok Biffa, tupý a hlúpy Buford Mad Dog Tannen...

Len ťažko udržíte emócie: VIDEO Hviezdy trilógie Návrat do budúcnosti sa po rokoch opäť stretli

ŠTVRTOK 20:30 Joj Plus - Alita: Bojový anjel

Strhujúci príbeh o nádeji a predurčení sa odohráva v dystopickej budúcnosti. Kyborg Alita sa prebudí v neznámom svete a pátra po svojom pôvode a poslaní. Postapokalyptická budúcnosť, svet zničený technologickou katastrofou. Vedec nájde a opraví kyborga so srdcom a dušou dospievajúceho dievčaťa, ktoré v sebe objaví mimoriadne smrtiace schopnosti a hľadá svoje skutočné poslanie. Rok 2563, tristo rokov po Zániku.

Mladá Alita sa prebudí bez spomienok na to, kto je, v realite, ktorú nepozná. Ujme sa jej súcitný vedec Dr. Dyson Ido, ktorý spozná, že Alita je zničený kyborg, ktorý vo svojej umelej schránke skrýva srdce a dušu dospievajúceho dievčaťa s pozoruhodnou minulosťou. Zatiaľ čo sa Alita učí orientovať v novom živote a zradných uliciach Iron City, kyberdoktor Dyson Ido sa ju snaží ochrániť pred jej záhadnou minulosťou.

Jej novým priateľom sa stane sympatický a ostrieľaný mladík na motorke, Hugo. Pomáha Alite získať stratené spomienky a zoznamuje ju so životom ich vrstovníkov. Vo chvíli, keď ju začnú prenasledovať smrtiace a skorumpované sily, ktoré riadia mesto, objaví Alita v sebe objaví kľúč k svojej minulosti - odhalí svoje jedinečné bojové schopnosti, ktorými by dokázala poraziť tých, čo dnes vládnu. Z obyčajného kyberdievčaťa sa stane bojový Anjel, ktorý spozná svoje poslanie. Ak sa jej podarí zvíťaziť nad silami zla, môže zachrániť svojich priateľov, ich rodiny aj súčasný svet, ktorý si zamilovala.

PIATOK 20:00 ČT2 - Policajt

"Jediné city, ktoré bol kedy človek schopný vyvolať v policajtovi, sú nedôvera a podozrenie..." je motto francúzskeho kriminálneho filmu Policajt režiséra Jean-Pierra Melvilla. V tomto zdanlivo chladnom filme, natočenom s dávkou neúprosného odstupu v noirovskom štýle, sa objavuje Alain Delon vo svojej obvyklej polohe tvrdého a osamelého hrdinu. Ako komisár Coleman sa dostane do konfliktu medzi povinnosťou a priateľstvom. Jeho dávny priateľ Simon, s ktorého ženou má Coleman milostný pomer, je zapletený do prepadnutia banky a obchodu s narkotikami. A Coleman náhle stojí pred najťažším rozhodnutím svojho života.

SOBOTA 20:30 Doma - Život je raz taký

Romantická komédia je o Holly Berenson - úspešnej podnikateľke v cateringu a Ericovi Messerovi, ktorý je nádejným režisérom športového kanála. Po katastrofálnom prvom rande majú spoločnú len jedinú vec – nenávisť k tomu druhému a lásku pre ich spoločné krsňa Sophie. Keď sa ale zrazu stanú tým jediným, čo Sophie na celom svete má, musia odložiť rozdiely stranou. Počas manévrovania medzi kariérou a spoločenským životom musia nájsť aj spoločnú reč, keď žijú pod jednou strechou.

NEDEĽA 22:45 TV Joj - Základňa

V októbri 2009 zaútočilo viac než 400 bojovníkov Talibanu na americkú základňu Keating v náročnom teréne afganskej provincie Nuristan. 53 obrancov čelilo obrovskej presile. Malá jednotka amerických vojakov na odľahlej bojovej základni Keating, ukrytej hlboko v údolí severovýchodného Afganistanu na desivo zraniteľnom mieste, sa musí ubrániť zdrvujúcemu útoku obrovskej presily bojovníkov Talibanu. Boj o základňu bol najkrvavejšou americkou bitkou v Afganistane a jednotku Bravo 3-61 CAV poctili najväčším počtom vyznamenaní zo všetkých amerických jednotiek počas celého 19-ročného konfliktu. 

Viac o téme: TV TIPYŽivot je raz takýMuž so zajačími ušamiNávrat do budúcnosti 3Anjeli a démoniAlita: Bojový anjelPolicajt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu