Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Jarka Lajčáková-Hargašová (56) opäť na obraze: Je z nej BABKA a... Vyzerá parádne!

 Jarmila Lajčáková - Hargašová
 Jarmila Lajčáková - Hargašová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Jarmila Lajčáková - Hargašová sa už síce istý čas na televíznych obrazovkách neobjavuje, avšak jej meno a tvár sú Slovákom stále dobre známe. Nuž, nečudo. Bola totiž prvou ženou, čo v našich končinách moderovala šport. Ako dnes vyzerá a čomu sa venuje?

dnes večer o 21.05 si na Dvojke môžete pozrieť ďalšiu premiérovú epizódu obľúbenej talkšou Trochu inak s Adelou. 

Populárna moderátorka Adela Vinczeová vás zavedie do sveta ľudí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou. V premiérovej epizóde sa porozpráva s Jarmilou Lajčákovou - Hargašovou, prvou ženou, ktorá na slovenských televíznych obrazovkách moderovala šport. Bola tvárou relácie Góly-body-sekundy, diváci si ju pamätajú ako moderátorku talkšou Nočné lampy, hudobnej šou Hit storočia či cyklu Môj najmilší hit. 

Ďalším hosťom je úspešný manažér reťazca kvalitných potravín Jakub Huba a ako tretí príde Adam Truhlář, ktorý pracuje ako športový psychológ s vrcholovými hráčmi, ale aj s mládežou. Hudobným hosťom relácie bude bratislavská hudobná skupina Klady Kľudu.

Adela sa s Jarmilou rozprávala aj o tom, čomu sa v súčasnosti venuje a čo-to prezradila aj o svojom súkromí. VIAC sa dozviete v ukážke. 

Jarmila Lajčáková – Hargašová bola hosťom v šou Trochu inak s Adelou (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Jarka Lajčáková-Hargašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu