Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kaliho vtipná historka: Kvôli modrým nohám volali sanitku a... To snáď nie!

Kali
Kali (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Takéto vysvetlenie rozhodne nečakali! Raper Kali už neraz dokázal, že má zmysel pre humor a na jeho historkách sa zabávajú nielen jeho fanúšikovia. O vtipné príhody nebude núdza ani v silvestrovskom vydaní relácie Neskoro večer, kde bol jedným z hostí.

Niet pochýb, že silvestrovský večer sa na televíznych obrazovkách bude niesť v duchu zábavy. RTVS si pre svojich divákov pripravila špeciál obľúbenej talkšou Petra Marcina - Neskoro večer. Pozrieť si ho môžete 31.12 o 22:55 na Jednotke. 

Tak, ako aj pominulé roky, prinesie táto relácia divákom pestrú zábavu - scénky, hity populárnej aj ľudovej hudby. O príjemnú hudobno-zábavnú šou sa postará český hitmaker Michal David, herec a muzikálový spevák divadla Nová scéna Pavol Plevčík, známy raper hip-hopovej scény Kali, spevák a hudobník Peter Cmorík, ale aj ľudová hudba goralskej kapely Kollárovci a Back2Back.

Peter Marcin sa hneď v úvode venoval téme alkoholu a jeho pitia nielen na Silvestra, ale aj celkovo počas roka. Kali pri tej príležitosti vytiahol vtipnú historku o svojom otcovi. Ten už viac ako 30 rokov alkohol nepije. Kedysi ale bolo zvykom, že chlapi hneď po práci zabehli do krčmy. Jeho otec, ktorý bol hypochodner, raz takto po pár pivách prišiel domov, a v sprche zistil, že má modré nohy aj žily. Hneď kázal manželke, aby zavolala sanitku, že má trombózu. Zdravotníci prišli, po pár minútach však od nich s pobavením odišli.

Ak chcete vedieť prečo, pozrite si ukážku! Nenechajte si tiež ujsť množstvo ďalších zábavných príhod už v nedeľu o 22.55!

Kali v šou Neskoro večer porozprával vtipnú historku so svojím otcom (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: SilvesterKaliNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu