Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krkavčí otec: Takúto tvrdosť by si Maštalír k vlastným deťom nikdy nedovolil!

Tomáš Maštalír v seriáli Vytoč môjho agenta
Tomáš Maštalír v seriáli Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Tomáš Maštalír je v seriáli Vytoč môjho agenta pôsobí neprístupne, často až tvrdo a vypočítavo. O to zaujímavejšie a dojemnejšie je, keď prejaví slabosť a prekvapivú citlivosť.

Jedinečnosť seriálu Vytoč môjho agenta dopĺňa zábavný a divácky vďačný model, v ktorom herecké hviezdy, ktoré agentúra zastupuje, hrajú samé seba. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť. Nie však vždy a vo všetkom. Do Prahy totiž prichádza mladé dievča z Popradu, ktoré sa chce uchytiť vo veľkom svete a spoznať svojho otca, spolumajiteľa úspešnej agentúry pre hercov. Stvárňuje ho Tomáš Maštalír, ktorú svoju postavu opísal takto: „Hrám Mariána, jedného zo štvorice hlavných agentov kastingovej agentúry Stein. Táto agentúra zastupuje najväčšie lokálne herecké hviezdy a Marián má v tejto agentúre vyššie postavenie. Teda, hlavne si to myslí on sám. Celkom neočakávane zažije aj kariérny postup a po nečakanej udalosti sa dostane nejakým spôsobom do jej vedenia. Pred kolegami skrýva tajomstvo a robí všetko pre to, aby sa neprezradilo. Zároveň sú všetky okolnosti proti nemu a má čo robiť, aby to, čo má ostať utajené, nevyšlo na povrch. Takže hrá trošku takú skrývačku pred všetkými.“

Herca oslovil samotný žáner seriálu, príbeh, spôsob, ako sa príbeh rozpráva a odvíja. Je to preňho nová poloha, charakter, aj žáner. Má aj niečo spoločné so svojou postavou? „Ja pri postavách takto neuvažujem, že by som hľadal nejaké spoločné znaky. Sústredím sa na charakter, ktorý mám zahrať.“ A my len dodávame, že k svojim deťom by sa tak ostentatívne, ako jeho postava, nikdy nezachoval... Či sa vzťah seriálového Maštalíra k dcéra Kamile postupom času zmení, sledujte v seriáli Vytoč môjho agenta v stredu o 20.40 na JOJ-ke.

Krkavčí otec: Takúto tvrdosť by si Maštalír k vlastným deťom nikdy nedovolil! (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu