Štvrtok20. jún 2024, meniny má Valéria, zajtra Alojz

Brzobohatý o tienistom pozadí Broadwaya: Fúha, čo sa dozvedel zo zákulisia! Tam nemá šancu preraziť

Ondřej Gregor Brzobohatý
Ondřej Gregor Brzobohatý (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Ondřej Gregor Brzobohatý je úspešný český herec, spevák, klavirista a producent. Sám však tvrdí, že za isté hranice sa jeho úspech nikdy nepresunie. A prezradil aj dôvod.

Jeho talent a všestrannosť mu však umožňujú úspešne sa realizovať v rôznych umeleckých oblastiach, hudbu nevynímajúc. Vydal niekoľko úspešných albumov, koncertuje a čo sa týka žánrov nie je mu cudzí pop ani jazz.


Brzobohatý je známy hudobný skladateľ a textár muzikálov. Na jeseň minulého roka si na svoje konto pripísal mega úspech s muzikálom „Anděl páně“. Charizmatický umelec sa osobne pozná s autorom hudby triumfálnych muzikálov na Brodwayi, Cabaret a Chicago. Samotný John Kander prezradil Brzobohatému, v čom tkvie kúzlo úspechu na tejto celosvetovo známej divadelnej a muzikálovej scéne. Pozrite si ukážku a dozviete sa, prečo Ondřej na Brodwayi nikdy nemôže dosiahnuť úspech. Jeho slová zrejme viacerých prekvapia. Nenechajte si ujsť ani celý rozhovor v piatok večer o 22.00 na Dvojke v relácii Trochu inak s Adelou!

Brzobohatý o tienistom pozadí Broadwaya: Fúha, čo sa dozvedel zo zákulisia! Tam nemá šancu preraziť (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSMuzikálAdela VinczeováOndřej Gregor BrzobohatýTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu